Szeborreás bőr téma

Maloveczky Miki bevállalt egy kozmetikai kezelést!

Több mint TestŐr

Nem csak a nők járhatnak kozmetikushoz. Egy egészséges bőr egészséges testről árulkodik. Egyre több férfi igényli, hogy megfelelő tisztítással és ápolással elkerüljék a nagyobb bőrproblémákat. A Több mint TestŐr új társműsorvezetője is odafigyel bőre egészségére, így kipróbált egy kénes arctisztítást, amivel akár otthoni körülmények között is megelőzheti a férfiakra jellemző szeborreás bőr kellemetlen tüneteit.

A bőrtípusok eltérősége nyáron mutatkozik meg leginkább

Több mint TestŐr

A nyári bőrápolás speciális. Bőrtípusonként szabályok vannak, de ami a legfontosabb, hogy a napfény általában minden bőrtípusnak jót tesz. A napégés viszont gyulladást okoz a bőrfelszínen, ezért napfényvédő szereket mindig használjunk.

Kamaszkori bőrproblémák kezelése

Több mint TestŐr

A legtöbb kamasznak szeborreás, pattanásos a bőre, ami a nem megfelelő kezeléssel vagy az otthoni próbálkozások következményeként akár örökre nyomot hagyhat az arcán!

A problémás bőr kezelése

Több mint TestŐr

A problémás bőrről mindenkinek a pattanások jutnak eszébe. A szeborreás bőrnek két típusa van, az olajos és a korpás.

Milyen ápolást igényel a zsíros bőr?

Orvostkeresek Egészségmagazin

Kamaszkorban a legjellemzőbb, de sokan felnőttként is küzdenek a fokozott faggyúműködés miatt csillogó, olajos hatású bőr okozta kellemetlen tünetekkel. Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikusa szerint mégis kevesen kérnek szakértő segítséget, az otthoni kezelés pedig gyakran csak tovább ront a problémás bőr állapotán.