• Serdülőkor téma

    WEBBeteg - Dr. Molnár Zsuzsanna, szülész-nőgyógyász szakorvos
    Számtalan módszert ismerünk, amellyel a teherbeesés elkerülhető. A nem kívánt terhesség a serdülőkorúak között a legveszélyesebb.
    WEBBeteg - Dr. Fáklya Mónika, gyermekgyógyász, endokrinológus
    Pubertás, azaz serdülőkor. Sok tizenéves teszi fel magának ebben az életkorban a kérdést: normálisan fejlődöm? Sokszor a szülők is bizonytalanok egy korábban, vagy később fejlődő gyermek láttán abban, hogy mi az ami belefér a normál variánsba, és mikor kell orvoshoz fordulni.
    WEBBeteg
    Már betöltöttem a tizennyolcadik évem, de még mindig nem menstruálok. Az orvosom eddig azt mondta, ne aggódjam, mert valószínűleg azért nem jött még meg, mivel keményen sportoltam évekig. - A WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    Semmelweis Egyetem
    Kánikulában a gyerekek körében is megszaporodnak az ájulásos esetek, főként a serdülők között, akiknél a hirtelen növekedés is a kiváltó okok között szerepel – mondja Dr. Krivácsy Péter.
    Dermatica
    Talán észre sem veszi, de ha mégis, akkor ne kísérletezzen házilagos eltávolítással, mert több bajt okoz, mint gondolja!
    WEBBeteg
    Testvérem 16 évesen Parkinson beteg. A kérdésem az lenne vajon, hogy lehet ilyen fiatalon Parkinson-kóros és lehet-e gyógymód a problémájára? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg
    "Tizenöt éves fiamat a volt férjem neveli, de naponta beszélünk telefonon a fiammal. A probléma az, hogy mindkettőnknek rendszeresen hazudik. Néha már azt hiszem ez kényszeres probléma nála!" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    Orvos valaszol - Dr. Fáklya Mónika
    Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Átlagos növekedésű (jelenleg kb 155 cm/50 kg) fiam pénisz mérete kb 4 cm. (Évek óta változatlan, de most mintha a herék már nagyobbodtak volna ) Ez a pici méret Őt egyre jobban zavarja, fél, hogy...