Mellkisebbítés téma

Mikor indokolt a mellkisebbítő műtét?

WEBBeteg - Dr. Boros Miklós, sebész - 2016-08-29 19:15
Orvosilag mikor indokolt a mellkisebbítő műtét? A TB ezt finanszírozza? Mit kell hozzá tenni, hogy ingyen elvégezzék? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
A nők már tinédzserkorban szégyellik, görnyedt tartással próbálják elrejteni túl nagyra nőtt melleiket. És a nagyobb súly miatt a pszichésen szégyenérzetre visszavezethető rossz tartás is hamarabb jár egészségügyi következményekkel: a hátizmok megnyúlnak és meggyengülnek a folyamatos terhelés hatására, nem tartják megfelelően a gerincet.

Virágzik a plasztikai sebészet Nagy-Britanniában

Független Hírügynökség - 2009-01-26 13:49
A gazdasági válság nem érinti a plasztikai sebészetet Nagy-Britanniában. Minden eddiginél többen feküdtek a kés alá csak azért, hogy megszépüljenek. A férfiak cicicsökkentő műtétei lélegzetelállító ütemben szaporodtak meg - derül ki a BBC brit közszolgálati hírportál hétfőn megjelent statisztikájából.

Mellkisebbítés

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő - 2009-08-07 12:06
Tisztelt Boros doktor! Egy észrevételt szeretnék tenni a mellkisebítés témában adott válaszára, amit idézek: "Orvosilag csak abban az esetben lehet indokolt, amennyiben tartós egésészségkárosítás lépne fel. Ilyen szituációt nehezen tudok elk