• Művi Meddővé Tétel téma

    MTI
    A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) alelnöke szerint megfelelően szabályozottá válhat Magyarországon a művi meddővé tétel az egészségügyi törvény várható módosításának köszönhetően.
    WEBBeteg
    "Negyvenhárom éves vagyok és sajnos egyre ritkábbal kívánok a párommal együtt lenni. Három éve elvégezték a művi meddővé tételt. Ez befolyásolhatja a szexuális étvágyam?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    Orvos valaszol - Dr. Szalóczy Péter
    33 éves, mozgássérült, kerekesszékes nő vagyok. 10 éves korom óta izomsorvadásom van. Szeretném elköttetni magam, fogamzásgátlás céljából, úgy tudom bizonyos esetekben ezt a TársadalomBiztosítás támogatja. Szeretném megtudni...
    Orvos valaszol - Dr. Szalóczy Péter
    Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Szeretném elköttetni magam és az lenne a kérdésem, hogy lehetnek-e szövődményei ennek a beavatkozásnak, illetve hogy körülbelül mennyibe kerül egy ilyen műtét. A válaszát előre is köszönöm!
    Orvos valaszol - Dr. Törő Bálint
    júniusban szültem a 7. gyermekemet.elszerettem volna magam köttetni, de az orvos azt mondta, hogy 6 hónap után menyjek vissza és megbeszéljük.de nekem nincs 70.000ft-om erre a műtétre.beteg is vagyok.7 gyerek után miért nem lehet...