Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet téma

Lezárult a nővérszálló épületének energetikai korszerűsítése

Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet

A kórház eltökélt szándéka, hogy az épület energiafelhasználását és ezáltal az épület működéséhez nélkülözhetetlen kiadásokat csökkentse. A projekt forrását a Kohéziós Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja. Összesen 118,92 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítették a terveket. A fejlesztések nagymértékben hozzájárulnak a környezeti terhelés csökkentéséhez.

Dr. Kovács Ilona: A véletlennek köszönhetem, hogy patológus szakorvos lettem

WEBBeteg - Tóth András, újságíró

Portré

25 éve dolgozik a debreceni Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézetben dr. Kovács Ilona patológus, citopatológus szakorvos, a Patológiai Osztály vezetője, a Magyar Patológusok Társasága Citodiagnosztikai szekciójának elnöke. Az osztályvezetői feladatok mellett részt vesz a napi diagnosztikában, valamint oktat szakorvosjelölteket, főiskolás hallgatókat.

Befejeződött a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet Egészségügyi eszközök energia-megtakarítási programja

Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet

A Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet, 923.235.645,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a Széchenyi 2020 Program, Egészségügyi eszközök energia-megtakarítási programja című, KEOP-5.6.0/E/15 jelű pályázati kiírásán. Az elnyert támogatásból a Kenézy Kórház jelentős eszközfejlesztést tudott végrehajtani.