Kardió edzés téma

Több mint TestŐr előzetes

Több mint TestŐr

Édességötletek, amivel csökkenthető a cukorfogyasztás. Joghurtos-kekszes pohárkrémet készítünk.
Miért bélyegzi meg a társadalom a szenvedélybetegségeket és hogyan kezdhet új életet az a beteg, aki elszánt a változásra?!
Nem minden kardioedzés terheli az ízületeket. Segítünk az egészséges mozgásformák kiválasztásában.

A bikini alak télen készül

Több mint TestŐr

Aki szép alakot szeretne nyárra elérni, annak még nincs minden veszve. A szakemberek azt tanácsolják, hogy érdemes most elkezdeni az alakformálást. Aki fogyni szeretne, annak a kardio edzésekkel kell kezdenie, hogy felgyorsuljon az anyagcseréje és elinduljon a súlyvesztés. De ilyenkor sem szabad hanyagolni a súlyzós edzéseket sem.

Singh Viki a fogyás után most edzeni kezdett

Több mint TestŐr

Viki a leadott tíz kiló után kardioedzésbe kezdett. Azt mondja, mindig is sportolt, de fogyni ennek ellenére nem igazán tudott. Azzal csapta be magát általában, hogy egy kiadós edzés után úgy érezte, hogy büntetlenül megeheti a finomságokat, hiszen a sportolással már úgy is tett az alakformálásért. Így viszont egy bizonyos kiló leadása után mindig megállt a fogyása. Az apukája által hozott gyógynövénykeverékek az étvágycsökkentésben is segítettek neki, így most már könnyebben tud a nassolásnak ellenállni.

Időskori izomvesztés és csontritkulás - Segíthet a súlyzós edzés

Debreceni Egyetem

Eddig csak kardioedzést ajánlottak, a Debreceni Egyetem új kutatása szerint azonban a szakszerűen végzett súlyzós gyakorlatok is rendkívül előnyösek 60 felett. Az öregkori izomvesztés mellett a leggyakoribb időskori betegségek és a csontritkulás megelőzésében is fontos szerepet játszik a sport.

A sport is segít a fiatalság megőrzésében

Több mint TestŐr

Csonka Pici rendszeresen jár kardioedzésre, számára a fittség az egészség része. Ezenkívül évente minden egészségügyi ellenőrzést elvégeztet. A megelőzésben hisz, de mivel a színész híres a betegségfóbiájáról, ha valamilyen tünetet észlel, rögtön orvoshoz fordul.

Spinning edzés: Amit érdemes róla tudni

WEBBeteg - Kálmánczhey Emőke, fitness edző

A spinning (edzőteremben végzett, magas intenzitású, zenés kerékpáros aerobik óra) az egyik legkiválóbb kardió edzés, mely egyszerre fejleszti a testet és a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is. A spinning-gel, akár 700-800 kalóriát is elégethetünk egy óra alatt, amelynek jelentős része szénhidrát

Az izomerősítés csökkenti a nőknél a cukorbetegség kialakulásának esélyét

MTI

Csökken a cukorbetegség kialakulásának veszélye azoknál a nőknél, akik rendszeresen végeznek izomerősítő gyakorlatokat - állapította meg egy amerikai kutatás.