Izomlazító téma

Izomlazítók - Mit kell tudni ezekről a készítményekről?

WEBBeteg - Dr. Mélypatakiné Dr. Áfra Júlia, szakgyógyszerész

Életünk során számtalanszor tapasztalhatjuk, hogy izmaink bemerevednek, esetleg izomgörcs és izomfájdalom alakul ki.

SMR henger - Izomlazítás felsőfokon, nem csak sportolóknak

WEBBeteg - Feövenyessy Krisztina mozgásterapeuta, okl. rehabilitációs szakember, a Feövenyessy Medical Fitness Akadémia vezetője

Az internetet böngészgetve nap, mint nap bukkanhatunk újabb és újabb korszakalkotó találmányokra, melyek azonnali gyógyulást ígérnek a krónikus betegségekben szenvedőknek (elhízás, hajhullás, mozgásszervi problémák). Bár a csodaszerek a gyakorlatban általában nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, egy-egy valóban hatékony időnként azért akad közöttük.

Izomlazító alkoholizmus ellen?

Független Hírügynökség

A francia orvostársadalomban nagy vitát váltott ki egy könyv, amely szerint egy ismert izomlazító szerrel kiválóan lehetne gyógyítani az alkoholizmust. A baclofennel az a probléma, hogy alkoholizmus ellen nem volt klinikailag tesztelve.

Izomlazítókat szedhetek?

Orvos valaszol - WEBBeteg szerkesztőség

2010.08.13-án kérdeztem, azt, hogy melyek azok az izomlazítók, amelyek nem befolyásolják a syncumárt, mert Nekem 2001-ben műbillentyűt tettek be, de igen sokat fáj a derekam, és a voltaren doló., sem a sirdalud, sem kataflán, nem jó, mert befolyásolj

Milyen izomlazítót szedhetem ha műbillentyűm van?

Orvos valaszol - WEBBeteg szerkesztőség

2001 ben műbillenytyűt kaptam, syncumart szedek, de sokat fáj a derekam, de sem a voltaren, sem sirdalud, sem kataflan nem jöhet szóba, ezért olyan izomlazítókat keresek, amelyeket bátran stedhetek ilyen esetekben is, köszönöm!