Hirtelen halál téma

Hirtelen szívhalál
A hirtelen szívhalált szenvedők számára a leghatékonyabb segítség az újraélesztés mielőbbi megkezdése, a mentők értesítése, és a defibrillátor alkalmazása.
Álmukban éri a halál az egészségesnek látszó kínai vándormunkásokat Dél-Kínában, ám a jelenségre egyelőre sem a rendőrség, sem az igazságügyi orvos szakértők, sem a szociológusok nem találják a magyarázatot - számolt be a Tungkuan városi tapasztalatokról egy kantoni napilap egy kutatásra hivatkozva.

A halál okának megállapítása

WEBBeteg - Dr. Ács Gábor, oxyológus † - 2010-02-20 17:33
A halál, bár életünk velejárója mindig megrázza az érintetteket. Ezért hasznos, ha tisztában vagyunk vele, hogy mit kell ilyen esetben tenni, mi fog történni a továbbiakban.

Miért halt meg a 19 éves győri labdarúgó? Boncjelentés

Független Hírügynökség - 2009-07-20 16:08
Vírusos fertőzés és az a fokozott fizikai megterhelés okozta annak a 19 éves győri labdarúgónak a halálát aki pénteken egy edzőmérkőzés után vesztette életét. Ezt a hétfői boncolás derítette ki.

Hirtelen éjszakai halál?

Orvos valaszol - Dr. Szanyi Andrea - 2015-01-31 02:43
Kedves Doktúr Úr/Doktornő! Olvastam a hirtelen éjszakai halálról, melyet elvileg a szív hirtelen leállása okoz.Több helyen is említették, hogy ennél a jelenségnél rizikótényezőt jelenthetnek az alvászavarok vagy a szívbetegségek. Mivel nekem bille

Hirtelen szívhalál

Orvos valaszol - Dr. Árki Ildikó - 2014-05-13 15:10
Tisztelt Weborvos! Furcsa kérdéssel fordulok önökhöz, de remélem kapok rá választ.Édesapám e hónap 10-én életét vesztette, a halotti levélen az áll, az ok hirtelen szívhalál. 60 éves volt, soha nem volt probléma a szívével. Aznap még autózott, eve