Háziorvosi rendelés téma

DECISIO - A betegségközpontú gyógyítás helyett páciensközpontú gyógyítás

Támogatott tartalom - Szerző: Gecző Gergő József

Ma az egyik legnagyobb érték az egészségügyi ellátásban az információ. Az információnak nemcsak a tartalma lényeges, hanem az is, hogy mennyi idő alatt áll rendelkezésre. Számos betegség gyógyíthatóságát az időfaktor befolyásolja, azaz minél gyorsabban kerül felismerésre a kór, annál nagyobb az esély a gyógyulásra.

Munkaszüneti nap van az egészségügyben és a hivatalokban

MTI

Ma, a Semmelweis-napon zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, továbbá a közszolgálati tisztviselők napján szünetel az ügyfélfogadás a kormányhivatalok és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatain.

Semmelweis-nap - Zárva tartanak ma a háziorvosi rendelők, a szakrendelők és a gyógyszertárak

MTI

Ma van a Semmelweis-nap az egészségügyben, ezért zárva tartanak a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, s nem nyit ki a gyógyszertárak többsége sem. A kórházakban és az Országos Mentőszolgálatnál a munkaszüneti napnak megfelelően dolgoznak, a sürgősségi betegellátás viszont továbbra is teljes kapacitással működik.

Házi orvos rendelés

Orvos valaszol - Dr. Árki Ildikó

Ma elmentem a háziorvosomhoz. Kiderűlt szabadságon van. A helyettes ma 8-12 között rendel. 10: 30kor értem a rendelőbe. Ahol leközölték velem, hogy elfogyott mind a 20 sorszám ezért nem tud ma fogadni. Annyira fáj a hátam, hogy menni alig bírok, és m