Gyorsteszt téma

Készüljünk fel a téli vírusidőszakra!

Szponzorált tartalom - 2022-11-24 14:39
A Carbon Medical webshopban a BLACK FRIDAY WEEKEND kereteink belül 50% kedvezménnyel vásárolhat megbízható Covid-19 és egyéb gyorsteszteket a BLACK50 kuponkód használatával 2022.11.25. (péntektől) 11.27. (vasárnap) 23:59-ig! (x)
A csökkenő esetszámnak köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a járványnak vége és a koronavírustól nem kell már tartani. Ez azonban korántsem igaz, hiszen a koronavírus továbbra is velünk van, és ha nem vigyázunk eléggé, könnyen megfertőzhet. (x)

Női fertőzések diagnosztikája gyorstesztekkel

A-Lab Pharma - Támogatott tartalom - 2022-04-14 08:16
A terhességi gyorstesztek és a COVID-tesztek használata ma már mindennapossá vált, és sok nő ismerkedik új, női gyorstesztekkel is, amelyek azonnali, pontos eredményt adnak kisebb költségek mellett. (x)

Helicobacter pylori kimutatására alkalmas tesztek

WEBBeteg - Dr. Plósz János, gasztroenterológus - 2022-02-15 03:03
Helicobacter pylori
Mikor érdemes Helicobacter pylori fertőzés kimutatására irányuló vizsgálatokat végezni? Milyen módszerek állnak rendelkezésre a Helicobacter pylori fertőzés kimutatására? Mire számíthat a beteg, szükséges-e előkészület, hogyan történnek ezek a vizsgálatok? Melyek a hazai gyakorlatban elsődlegesen alkalmazott módszerek? Milyen további tesztek léteznek még?
Minden napunk, óránk, sőt percünk is a koronavírus-járvány körül forog. Az oltási program megkezdésével egy fontos lépést tettünk a terjedés megfékezésére, azonban ennek pozitív hatásaihoz még idő kell. Addig folytatni kell az óvintézkedések betartását, és a fertőzött személyek hatékony, mielőbbi kiszűrését rendszeres teszteléssel. Ehhez nyújtanak költséghatékony megoldást a Clungene gyorstesztek. (x)
Sokkal gyorsabban és egyszerűbben hozhat eredményt az az új PCR-teszt, amelyet Magyarországon fejlesztettek ki - mondta Szabó Attila, a Semmelweis Egyetem klinikai rektorhelyettese kedden a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
Engedélyezték a Becton Dickinson koronavírus kimutatására alkalmas 15 perces gyorstesztjét, a CE-jelölést elfogadó országokban. A termék várhatóan októbertől kerül forgalomba - írja a portfolio.hu.

Koronavírus gyorstesztet végez a Pozitron-Diagnosztika Központ

Pozitron Diagnosztika Központ - Szponzorált tartalom - 2020-04-15 13:35
2020.04.16-i nappal kezdődően a XI. kerületben működő Pozitron-Diagnosztika Központban is elérhetővé válik a koronavírus vizsgálat. A gyorstesztek rendelkezésre állnak, a mai naptól várjuk a jelentkezéseket. (x)

Koronavírus gyorstesztek - Érdemes?

WEBBeteg - 2020-04-09 16:05
Koronavírus
A koronavírus kimutatására kétféle típusú teszt létezik. A hivatalosan is diagnosztizált eseteket kimutató PCR teszt mellett egyre több helyen érhetőek el térítés ellenében, önként választhatóan a különböző gyorstesztek. Mire alkalmasak ezek a tesztek és mire nem?

Végezzen otthon ételintolerancia tesztet!

Támogatott tartalom - 2016-03-30 15:25
Az ételintolerancia egyre gyakoribb probléma Magyarországon is, ezért rendszeres emésztési zavar (hasmenés, irritábilis bél szindróma, puffadás) vagy bőrprobléma (száraz, viszkető bőr, ekcéma), de akár migrén, kimerültség esetén is érdemes erre a betegségre gondolni. Idén márciustól a magyar piacon is elérhető, otthon elvégezhető YorkTest ételintolerancia tesztek professzionális segítséget nyújtanak a szűrésben. (X)
Az új típusú influenza gyorstesztjeit vizsgáló tanulmányban arra a következtetésre jutottak amerikai egészségügyi szakértők, hogy a tesztek ebben a szezonban nem érik meg a vesződséget, mert gyakran tévednek.

Gyorstesztek

Orvos valaszol - WEBBeteg Szakértő - 2008-07-29 00:06
Tisztelt Doktornő/Doktor úr! A HIV, Hepatitis B, C gyorstesztek, amiket a nőgyógyász alkalmaz, teljesen megbízhatóak? Vagy szükséges AIDS tanácsadó meglátogatása? Üdvözlettel: Nárcisz