Fül-orr-gégészet téma

Mandulaműtét felnőtt korban - Az orvos válaszol

WEBBeteg

Sokszor gyulladt a mandulám, ha műtétre kerül a sor, hogyan zajlik a mandulaműtét felnőtteknél? Válogatás a WEBBeteg Orvos Válaszol rovatának kérdéseiből.

Új helyre költözik a sürgősségi ellátás Nagykanizsán

MTI

Csütörtöktől tíz napon át szünetel a nagykanizsai kórház sürgősségi betegellátó osztályának működése, mert a részleg új helyre költözik - tájékoztatta a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója kedden az MTI-t.

Pajzsmirigyműtét utáni fulladás - Az orvos válaszol

WEBBeteg

"Több, mint egy éve operálták a pajzsmirigyemet, a bal oldali lebenyben rosszindulatú göb volt. Műtét után mindkét hangszalagom lebénult. Beszélni alig tudtam, állandóan köhögtem és fizikai terhelésre fulladtam, ha már egy pár métert sétáltam úgy éreztem megfulladok." - Válogatás az Orvos Válaszol rovat cikkei közül.

ENT House Budapest

WEBBeteg

A légúti és fülbetegségek központja.

Hallásmegóvó új műtéti megoldás

MTI

Egy újszerű technológiával mostantól úgy lehet elvégezni a cochleáris implantáció műtétet, hogy az adott hallásmaradvány ne károsuljon általa.

Szófogadatlan vagy csak nem hallja?

allergiakozpont.hu

A szülők és a pedagógusok számára különösen fontos felismerni azt, ha egy gyermek viselkedésének háttérben halláskárosodás állhat. A halláscsökkenés megnehezíti a gyermek kommunikációját, előfordulhat, hogy nem érti a szülő kéréseit, utasításait,így szófogadatlan gyermek benyomását kelti.

torkomon akadt

Orvos valaszol - Dr. Zaránd Rajmund

Tisztelt Doktor Úr! A tanácsát szeretném kérni egy szokatlan kérdésben. 7 nappal ezelőtt szőrszál akadt a torkomon, sem felköhögni, sem lenyelni nem tudom. Próbáltam különböző ételek fogyasztását, hogy lesodorja a nyelőcsövemből. Eddig minden sik

Krónikus orrmelléküreg gyulladás

Orvos valaszol - Dr. Zaránd Rajmund

Jó napot! Egy hosszan elhúzódó problémámmal kapcsolatban szeretném a tanácsát kérni. Körülbelül már 2 éve folyamatosan vannak fül-orr gégészeti panaszaim. Azóta folyamatosan be van dugulva a fülem az orrmelléküregek nem megfelelő szellőzése miatt. E

Mi lehet a fülemmel

Orvos valaszol - Dr. Zaránd Rajmund

Tisztelt Doktor Úr! Olyan problémám van, hogy mikor hirtelen fel állok vagy sietek akkor a jobb fülem elkezd lüktetni hallom a szívdobogásom és néha olyan mintha be lenne dugulva, ez körülbelül 2 hónapja van. A kérdésem ez mitől lehet? Voltam fül

fül orr gége

Orvos valaszol - Dr. Zaránd Rajmund

Leletem a következő Bo tonsilla felső pólusán detritus tűnik át, alsó részén retenciós cysta hogyan kezelhető