Egészségügyi reform téma

Kompromisszum az amerikai egészségügyi reform vitájában

MTI

A washingtoni szenátus demokrata párti tagjai kompromisszumra jutottak szombaton az egészségügyi reform vitájában, és ezzel biztosították a reformcsomag felsőházi elfogadásához szükséges 60 szavazatot.

Vállalható lett volna az egészségügyi reform

Független Hírügynökség

Vállalható volt és végrehajtható lett volna az egészségügyi reformról elfogadott törvény, amit a népszavazás után nagyrészt visszavontak - ezt Kökény Mihály szocialista egészségpolitikus jelentette ki egy fővárosi fórumon.

Másfél millárdba került az egészégügyi reform

Független Hírügynökség

Az egészségbiztosítás átalakítása kapcsán a bukott reformokra a kormány eddig legalább másfél millárd forintott költött - véli a Fidesz. Az ellenzéki párt szerint azonban még ez sem a teljes összeg és nagyon szeretnék tudni, hogy pontosan mennyi pénzt öltek az egészségbiztosítási pénzárakba.

Mérlegelik a biztosítási reform módosítását?

FH

Magas szintű egyeztetés folyik a kormánykoalícióban az egészségbiztosítási törvény módosításáról - értesült a Népszabadság. Kökény Mihály szerint ugyanakkor szó sincs a visszavonásról vagy az ütemezés módosításáról.

Orbán szerint új egészségügyi rendszer kellene

Medipress

A Fidesz elnöke szerint új egészségügyi rendszert kellene alkotni a népszavazást követően. Orbán Viktor kijelentette: a népszavazás miatt kieső bevételek az idei évben mindössze a teljes magyar költségvetés egy ezrelékét teszik.