PR - Betegségek megértése: terápia cikkek

PR - Betegségek megértése: terápia cikkek

Ékpárnával és tornával az irodai hátfájás ellen

Wirth Andrea, preventív gerinctréner
2018-08-29 10:37

Gerinckímélő életmóddal megelőzhetjük a degeneratív elváltozásokat, és a különböző derék- és hátfájdalmak kialakulását. Az ékpárna használata, és a gyakorlatok rendszeres végzése segíthet a megelőzésben, és a már kialakult problémák esetén is. (x)

Fájdalommentes vizsgálatokkal feltárhatók a fejfájás okai

Támogatott tartalom
2014-04-07 10:01

A fejfájás az egyik leggyakoribb panasz; alig van olyan ember, aki élete során ne találkozna vele. Becslések szerint, Magyarországon körülbelül egymillió migrénes van, és ennél is nagyobb azok száma, akik a visszatérő fejfájás egyéb formáiban szenvednek. (X)

Látásjavító kezelések: mit válasszak?

Támogatott tartalom - Optimum Látásjavító Központ
2013-03-01 11:05

LASIK, IntraLASIK, LASEK, PRK – a lézeres látásjavítás iránt érdeklődőknek nem könnyű eligazodni a sokféle kezelés között. Cikkünkben az eljárások bemutatása mellett egy kedvezményes lehetőségre is felhívjuk a figyelmet. (x)

Száz oka van arra, hogy regisztráljon!

WEBBeteg
2013-02-19 14:37

Február 20-tól belépőjeggyel ajándékozzuk meg azokat, akik regisztrálnak a WEBBetegen és feliratkoznak hírlevélküldő szolgáltatásunkra. Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes! Most ne a szerencséjére várjon, aki gyors, az kap jegyet!

A testünket kaptuk, de hogy mit hozunk ki belőle, az csak tőlünk függ

Diagnoscan Magyarország
2011-08-15 17:14

Jakupcsek Gabriella dinamikus, kívülről izgalmas és csillogó, belülről azonban – ahogyan maga is elmondja – igen stresszes, keményen terhelt, a napi tévés és rádiós műsorokkal állandóan a szemünk előtt mozgó, meghatározó figurája hosszú évtizedek óta mindennapjainknak. (x)