Dr. Juhász Csaba - Önéletrajz

Szerző: WEBBeteg

Dr. Juhász Csaba, ortopédus, traumatológus szakértő bemutatkozása, szakmai önéletrajza.

Dr. Juhász Csaba

1976. március 15-én születtem Püspökladányban.

Gimnáziumi tanulmányaimat is itt végeztem.1994-ben érettségiztem, majd ebben az évben nyertem felvételt a DOTE Általános Orvosi Karára. 2000-ben vehettem át orvosi diplomámat, ezt követően rezidensként, majd 2 év múltán szakorvosjelöltként készültem orthopéd-traumatológia szakvizsgámra, melyet 2007. decemberében meg is szereztem.

Azóta is a debreceni Kenézy Gyula Kórház Traumatológiai- és Kézsebészeti Osztályán dolgozom, ahol az egyetem elvégzése után elhelyezkedtem.

A WEBBeteg oldalán a szakterületemmel összefügő kérdésekre tudásomnak és tapasztalatomnak megfelelően igyekszek korrekt válaszokat adni.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Körömgomba Körömgomba

Hogyan ismerhető fel és hogyan kezelhető a körömgomba?

Az indiai COVID-19-betegeket súlyos...

Az indiai kórházakban az utóbbi időben megemelkedett az életet is fenyegető mukormikózis (mucormycosis) eseteinek száma. Szakértők keresik a...

Hamarosan elindul a debreceni...

Száz nap múlva leteszik a nemzeti oltóanyaggyár alapkövét Debrecenben - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.