• Egy lépés a könnyedebb lábakért

   Szerző: WEBBeteg egészségügyi portál szerkesztőség - Támogatott tartalom

   Krónikus vénás elégtelenség és aranyér. Sokak számára nem ismeretlen fogalmak. A felnőtt lakosság nagy része érintett ezekben a betegségekben, melyek akár együtt is előfordulhatnak, megkeserítve ezzel a mindennapokat. Nem kell tovább elviselnie a betegségekkel járó kellemetlen tüneteket. Csökkentse hatékonyan a kialakult panaszokat egyetlen készítménnyel! (x)

   A krónikus vénás elégtelenség okozta lábfájdalmak és az aranyeres panaszok egyre több ember számára hangzanak ismerősen. 50 éves korukig a felnőttek felének volt már aranyér miatti végbélviszketése, fájdalma, hiszen az aranyeresség az egyik leggyakoribb egészségügyi probléma. A vénás elégtelenség tüneteit is gyakorta tapasztalhatjuk: estére kialakuló nehézláb-érzés, lábdagadás, lábfeszülés, lábgörcsök. Azonban sokan nem is gondolnak arra, hogy problémájukat a vénák elégtelensége okozza. A betegség klinikailag az alsó végtagok felszíni és/vagy mély vénáinak megnövekedett nyomása okozta tünetek és jelek összessége.

   Hirdetés

   Klinikailag igazolt hatás

   A Flebaven saját, 12 hetes klinikai vizsgálata kimutatta, hogy a Flebaven 1000 mg hatékonyan csökkenti a krónikus vénás elégtelenség tüneteit (lábfájdalom, nehézláb-érzés, lábdagadás). Javítja továbbá a CVD-ben (krónikus vénás betegségben) szenvedő betegek életminőségét - amely leginkább a fájdalom intenzitásának csökkenésében nyilvánul meg.(1)

   A diozmin az úgynevezett bioflavonoidok csoportjába tartozik, a hajszálereket stabilizálva fejti ki hatását. A Flebaven hatóanyaga a visszerek működésére hat és védi a vénákat; fokozza a visszerek tónusát és a hajszálerek ellenállását. A Flebaven csökkenti a duzzanat előfordulását és gyulladáscsökkentő hatása is van, ezért sikeresen veszi fel a harcot a visszeres panaszok, a lábduzzanat és az aranyérbetegséggel összefüggő tünetekkel szemben.(2)

   A készítmény klinikailag igazoltan biztonságos, a vizsgált betegek 89%-ánál nem merült fel mellékhatás. (1)

   Flebaven

   Kinek ajánlott a Flebaven?

   • Olyan fiatal nőknek, akiknek (pl. szülés következtében) megjelentek a seprűvénák és érzékelik, hogy a betegség az idő előrehaladtával súlyosbodik.
   • 30 körüli hölgyek, akik szeretnék megelőzni a CVD-t családi érintettségből kifolyólag.
   • 30 feletti férfiak vagy nők, akik aranyeres krízisben szenvednek, és szeretnék diszkrét módon kezelni azt.
   • Visszeres panaszokkal rendelkező ötvenes férfiak, akik nem szívesen alkalmaznak géleket.

   Panaszai csökkentésére két hatáserősségből is választhat:

   • 500 mg-os kiszerelés
   • 1000 mg-os kiszerelés, mely előnye a napi egyszeri adagolás

   A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

   Felhasznált irodalom:

   1. (1) Krevel B, Barbič-Žagar B, Uranič N. The efficacy and safety of a daily 1.000 mg dose of Flebaven®(diosmin) in patients with chronic venous disease. Med Razgl 2020; 59 (1): 107-18.)
   2. (2) Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Flebaven 1000 mg tabletta

   HUFLEPAT2020150 Lezárás dátuma: 2020.05.19.

   Módosítva: 2020.06.04 14:05, Megjelenés: 2020.06.04 14:05