Egy lépés a könnyedebb lábakért

Szerző: Támogatott tartalom

Krónikus vénás elégtelenség és aranyér. Sokak számára nem ismeretlen fogalmak. A felnőtt lakosság nagy része érintett ezekben a betegségekben, melyek akár együtt is előfordulhatnak, megkeserítve ezzel a mindennapokat. Nem kell tovább elviselnie a betegségekkel járó kellemetlen tüneteket. Csökkentse hatékonyan a kialakult panaszokat egyetlen készítménnyel! (x)

A krónikus vénás elégtelenség okozta lábfájdalmak és az aranyeres panaszok egyre több ember számára hangzanak ismerősen. 50 éves korukig a felnőttek felének volt már aranyér miatti végbélviszketése, fájdalma, hiszen az aranyeresség az egyik leggyakoribb egészségügyi probléma. A vénás elégtelenség tüneteit is gyakorta tapasztalhatjuk: estére kialakuló nehézláb-érzés, lábdagadás, lábfeszülés, lábgörcsök. Azonban sokan nem is gondolnak arra, hogy problémájukat a vénák elégtelensége okozza. A betegség klinikailag az alsó végtagok felszíni és/vagy mély vénáinak megnövekedett nyomása okozta tünetek és jelek összessége.

Klinikailag igazolt hatás

A Flebaven saját, 12 hetes klinikai vizsgálata kimutatta, hogy a Flebaven 1000 mg hatékonyan csökkenti a krónikus vénás elégtelenség tüneteit (lábfájdalom, nehézláb-érzés, lábdagadás). Javítja továbbá a CVD-ben (krónikus vénás betegségben) szenvedő betegek életminőségét - amely leginkább a fájdalom intenzitásának csökkenésében nyilvánul meg.(1)

A diozmin az úgynevezett bioflavonoidok csoportjába tartozik, a hajszálereket stabilizálva fejti ki hatását. A Flebaven hatóanyaga a visszerek működésére hat és védi a vénákat; fokozza a visszerek tónusát és a hajszálerek ellenállását. A Flebaven csökkenti a duzzanat előfordulását és gyulladáscsökkentő hatása is van, ezért sikeresen veszi fel a harcot a visszeres panaszok, a lábduzzanat és az aranyérbetegséggel összefüggő tünetekkel szemben.(2)

A készítmény klinikailag igazoltan biztonságos, a vizsgált betegek 89%-ánál nem merült fel mellékhatás. (1)

Flebaven

Kinek ajánlott a Flebaven?

  • Olyan fiatal nőknek, akiknek (pl. szülés következtében) megjelentek a seprűvénák és érzékelik, hogy a betegség az idő előrehaladtával súlyosbodik.
  • 30 körüli hölgyek, akik szeretnék megelőzni a CVD-t családi érintettségből kifolyólag.
  • 30 feletti férfiak vagy nők, akik aranyeres krízisben szenvednek, és szeretnék diszkrét módon kezelni azt.
  • Visszeres panaszokkal rendelkező ötvenes férfiak, akik nem szívesen alkalmaznak géleket.

Panaszai csökkentésére két hatáserősségből is választhat:

  • 500 mg-os kiszerelés
  • 1000 mg-os kiszerelés, mely előnye a napi egyszeri adagolás

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

Felhasznált irodalom:

  1. (1) Krevel B, Barbič-Žagar B, Uranič N. The efficacy and safety of a daily 1.000 mg dose of Flebaven®(diosmin) in patients with chronic venous disease. Med Razgl 2020; 59 (1): 107-18.)
  2. (2) Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Flebaven 1000 mg tabletta

HUFLEPAT2020150 Lezárás dátuma: 2020.05.19.

Hozzászólások (0)

Cikkajánló

Ajakherpesz Ajakherpesz

Az ajakherpesz okai, tünetei, kezelése és megelőzése.

Ajakherpesz Ajakherpesz

Tippjeink segítségével megelőzhető, hogy tönkretegye a nyarat!

Epilepsziás beteg agyműtéte - Rosa...

Agyműtétre készülünk az Amerikai úti Idegtudományi Intézetben (mai neve OMII). Erőss Lorand (akkor, 2018. május 31-én, 2 nappal azután, hogy a...

Gyengülő védettség az omikronnal...

A COVID-19 ma már nem csak az oltatlanok közül szedi áldozatait. Az omikron-variáns okozta járványhullámban egyre nő a statisztikákban az olyan...

Kérje ingyenes cikkértesítőnket!
Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.