• Meghalt a tisztítókúra harmadik áldozata

    Szerző: Független Hírügynökség

    Háromra emelkedett az ősi indián tisztítókúra miatt elhunytak száma az Egyesült Államokban. Vasárnap mehalt egy nő azok közül, akiket egy kétórás spirituális szaunázás után vittek kórházba még október 7-én az arizonai Angyalvölgy Pihenő Központból.

    A 49 éves Liz Neumanon kívül egy 40 éves férfi és egy 38 éves nő vesztette életét az izzasztókúrával egybekötött szertartáson, amelyen körülbelül 50-en lettek rosszul. A többség légzési nehézségekre panaszkodott.

    Hirdetés

     A szaunázásról

    A szauna és a szaunázás szokása a közelmúltban hazánkban is egyre nagyobb mértékben terjed. Ezzel együtt terjednek a szaunázással és annak egészségre gyakorolt hatásaival kapcsolatos megalapozott és kevésbé megalapozott, és olykor teljesen téves ismeretek is.
    3/1 Szauna és szívbetegségek
    3/2 Szauna és egyéb betegségek
    3/3 Szauna és alkoholfogyasztás, gyógyszerszedés, szaunázás gyermekkorban

    Az áldozatokon kívül 20 embert vittek kórházba, akiket légzésleállás, égési sérülések, kiszáradás, túlhevülés illetve más szervi problémák miatt kezeltek.

    A Phoenix-től 185 kilométerre északra található Angyalvölgy Pihenőközpontot egy ismert természetgyógyász James Arthur Ray bérelte ki. A férfi - aki szerepelt már az Oprah Winfrey showban és Larry Kingnél is - teljes "újjászületést" ígért azoknak, akik fejenként kilencezer dollárért (1,6 millió forintért) végigcsinálják Spiritual Warrior nevű ötnapos megtisztulási kúrát. Ennek része volt az ősi indián hagyományok szerint megrendezett izzasztókunyhó-szertartás, ezt megelőzően pedig egy 36 órás böjt.

    A rendőrség emberölésként kezeli az ügyet, de egyelőre nem emeltek vádat senki ellen.

    (Függyetlen Hírügynökség)

    Módosítva: 2009.10.18 18:05, Megjelenés: 2009.10.18 18:05
   • Nyomtatás
   • Cikkajánló

    Triggerpont masszázs

    Triggerpont masszázs

    Cs. K., fordító

    Miért hasznos férfiaknál? Hol alkalmazható a triggerpont terápia?

    Psoriasis

    Psoriasis

    K. M.

    Pikkelysömöröm van, hogy lesz párom? Hogy merjek így szexelni?

    Mindig fáradt? - A 7 leggyakoribb ok

    Ha sokszor elgondolkozik azon, vajon miért olyan fáradt mindig, nincs egyedül. Felmérések szerint minden öt megkérdezettből kettő érzi magát a hét nagy részében fáradtnak, és minden harmadik ember alváshiánnyal küzd.

    Ezért fázékonyabbak a nők, mint a férfiak

    A lakásban hosszú melegítőben és pulóverben lévő hölgy mellett kényelmesen megfér a pólós és rövid nadrágos férfi. Ha ismerős a kép, nem meglepő, már tudományos magyarázat is van arra, hogy miért fáznak jobban a nők.

    Méregtelenítés - Mire is mondjuk tulajdonképpen?

    A tavasz a testi és lelki megújulás és megtisztulás, a böjt időszaka sok ember számára. Sokan különböző tisztítókúrákat, divatdiétákat tartanak. A céljuk az, hogy eltávolítsák a szervezetükből a felhalmozódott salakanyagokat és méreganyagokat, fittebbek, energikusabbak legyenek, vagy leadjanak néhány kilogrammot. De valójában milyen anyagok is ezek a mérgek? Szükséges-e egyáltalán méregteleníteni a szervezetünket?

   • Kérje ingyenes cikkértesítőnket! Amennyiben szeretne azonnali értesítést kapni a témában születő új cikkekről, adja meg az e-mail címét. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.
   • - A MEGBÍZHATÓ WEBPATIKA