Professzionális gátizom torna

Szerző: hanessrita

A BLOG LEÍRÁSA

A gátizom torna gyakorlásával felszabadultabbá és örömtelibbé válhatsz. Kiteljesedhetsz. Megújulhat a párkapcsolatod vagy ha éppen nincs partnered, akkor magabiztosabban fogadhatod a másik nem közeledését.

Látogatás: 6158 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

Egy egyszerű módszer arra, hogy méh nélkül hogyan őrizheted meg a női egészségedet

2019.05.30.

A gáti területre specializálódott gyógytornászként azt figyeltem meg, hogy a pácienseim legtöbbször nincsenek tisztában a méhkivétel hosszútávú következményével, a hólyag, a hüvely, a végbél süllyedés lehetőségével.

Az egészséges pisilés 5 szabálya

2019.05.30.

Gátizom terapeuta gyógytornászként régóta tanítom a funkcionális gátizom tornát és vezetek női egészségmegőrző és helyreállító kurzusokat. A tanítványaim sokszor a foglalkozáson ismerik fel, hogy eddig saját magukat károsító módon pisiltek.

A HASIZOM GYAKORLAT ÁRTHAT IS?

2019.05.30.

Tudjuk, hogy a lapos vagy „kockás“ has érdekében rengeteg hasizom gyakorlatot kell elvégezni. Ez így is van. Azt azonban kevesen tudják, hogy a rosszul elvégzett hasizom gyakorlatok kifejezetten ártanak a hölgyek gátjának és a kismedencei szervek tartószalagjainak, aminek később inkontinencia és/vagy méh, húgyhólyag süllyedés lehet a vége. 

Tüsszentettem és bepisiltem...

2019.05.30.

Te is tapasztaltál már ilyet? Ha igen, akkor Te már tudod, hogy rendkívül kellemetlen és ijesztő jelenség, még akkor is, ha csak 1-2 csepp vizelet “szalad be” a bugyidba.

Mit jelent az, hogy hiperaktív hólyag?

2019.05.30.

Azt már sok édesanya tudja, hogy mit takar a hiperaktív gyerek kifejezés, és milyen egy hiperaktív gyerek. Lehet, hogy szenvednek tőle, de a hiperaktív hólyag definícióját viszonylag kevesen ismerik.

4 jel, hogy elkezdődött a gátizmaid gyengülése

2019.04.08.
  1. Tüsszentéskor, köhögéskor, nevetéskor, futáskor, ugráláskor, testhelyzet változtatáskor akaratlanul elcsöppen a vizeleted.