4 jel, hogy elkezdődött a gátizmaid gyengülése

A gátizom torna gyakorlásával felszabadultabbá és örömtelibbé válhatsz. Kiteljesedhetsz. Megújulhat a párkapcsolatod vagy ha éppen nincs partnered, akkor magabiztosabban fogadhatod a másik nem közeledését.

  1. Tüsszentéskor, köhögéskor, nevetéskor, futáskor, ugráláskor, testhelyzet változtatáskor akaratlanul elcsöppen a vizeleted.
  2. Pisiléskor nem tudod tökéletesen elzárni a vizeletsugarat.
  3. Széltartási  nehézségeid vannak.
  4. A partnered arról panaszkodik, hogy nem érez jól Téged az intim együttléteitek alkalmával.

A legtöbb nő ezeket a kezdeti jeleket nem veszi komolyan. A hölgyek ugyan kellemetlenül élik meg őket, de sokszor nem is tudják, hogy hol és kitől kérjenek segítséget. Így hát tűrik a tüneteket és betudják a szülés utáni állapotnak, vagy éppen a változó kornak.

Rosszul teszik, ugyanis ezek a tünetek az idő múlásával arányosan egyre rosszabbodnak és komoly életminőség romlást idéznek elő.

Tudom, mert gátizom terapeuta gyógytornászként régóta figyelem a női sorsokat. Számomra sokkal megnyugtatóbb  lenne, ha a kezdeti jelekre felfigyelve a hölgyek időben jönnének a Kegel gyakorlatokat továbbfejlesztő funkcionális gátizom tornát megtanulni. És számukra is. :)

Időben kell a jeleket felismerni, tornázni, megerősíteni a gátizmokat, és így kézben tartani a női egészséged. Azon kívül, hogy megszűnnek a kellemetlenségeid, egy sor egyéb pozitív hatást is megfigyelhetsz magadon. Csak hab a tortán, hogy a gátizom torna eredménye nem csak téged fog örömmel eltölteni, hanem a párodat is. :)

  

Ne várd meg, amíg inkontinencia betétet kell hordanod. A megoldás egyszerű, nem fáj, nem kell receptre feliratni, és nincs káros mellékhatása, csak pozitív, ha jól csinálod.

Én Professzionális Intim Tréningnek hívom azt a női egészségvédő programot, amelynek keretében megtanítom a funkcionális gátizom tornát és a tartószalagok kíméletének praktikáit.

Kérhetsz egyéni foglalkozást vagy jöhetsz csoportosra. Egy a lényeg, hogy gyere, ha felismered a jeleket!

További információt ezen a hivatkozáson találsz: Professzionális gátizom torna 

Nagyon szívesen válaszolok itt bármilyen további kérdésedre is!

Tartsd Te is kézben női egészségedet!

Szép napot Neked!

Haness Rita
Professzionális Intim Tréning oktató,
gátizom specialista,
gyógytornász

Hozzászólások (0)