• Professzionális gátizom torna
    hanessrita blogja

    4 jel, hogy elkezdődött a gátizmaid gyengülése

    1. Tüsszentéskor, köhögéskor, nevetéskor, futáskor, ugráláskor, testhelyzet változtatáskor akaratlanul elcsöppen a vizeleted.
    2. Pisiléskor nem tudod tökéletesen elzárni a vizeletsugarat.
    3. Széltartási  nehézségeid vannak.
    4. A partnered arról panaszkodik, hogy nem érez jól Téged az intim együttléteitek alkalmával.

     

    A legtöbb nő ezeket a kezdeti jeleket nem veszi komolyan. A hölgyek ugyan kellemetlenül élik meg őket, de sokszor nem is tudják, hogy hol és kitől kérjenek segítséget. Így hát tűrik a tüneteket és betudják a szülés utáni állapotnak, vagy éppen a változó kornak.

    Rosszul teszik, ugyanis ezek a tünetek az idő múlásával arányosan egyre rosszabbodnak és komoly életminőség romlást idéznek elő.

    Tudom, mert gátizom terapeuta gyógytornászként régóta figyelem a női sorsokat. Számomra sokkal megnyugtatóbb  lenne, ha a kezdeti jelekre felfigyelve a hölgyek időben jönnének a Kegel gyakorlatokat továbbfejlesztő funkcionális gátizom tornát megtanulni. És számukra is. :)

    Időben kell a jeleket felismerni, tornázni, megerősíteni a gátizmokat, és így kézben tartani a női egészséged. Azon kívül, hogy megszűnnek a kellemetlenségeid, egy sor egyéb pozitív hatást is megfigyelhetsz magadon. Csak hab a tortán, hogy a gátizom torna eredménye nem csak téged fog örömmel eltölteni, hanem a párodat is. :)

      

    Ne várd meg, amíg inkontinencia betétet kell hordanod. A megoldás egyszerű, nem fáj, nem kell receptre feliratni, és nincs káros mellékhatása, csak pozitív, ha jól csinálod.

    Én Professzionális Intim Tréningnek hívom azt a női egészségvédő programot, amelynek keretében megtanítom a funkcionális gátizom tornát és a tartószalagok kíméletének praktikáit.

    Kérhetsz egyéni foglalkozást vagy jöhetsz csoportosra. Egy a lényeg, hogy gyere, ha felismered a jeleket!

    További információt ezen a hivatkozáson találsz: Professzionális gátizom torna 

    Nagyon szívesen válaszolok itt bármilyen további kérdésedre is!

    Tartsd Te is kézben női egészségedet!

    Szép napot Neked!

    Haness Rita
    Professzionális Intim Tréning oktató,
    gátizom specialista,
    gyógytornász


   • Blog leírása

    A gátizom torna gyakorlásával felszabadultabbá és örömtelibbé válhatsz. Kiteljesedhetsz. Megújulhat a párkapcsolatod vagy ha éppen nincs partnered, akkor magabiztosabban fogadhatod a másik nem közeledését.
    Látogatás: 2095 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés