• Professzionális gátizom torna
    hanessrita blogja

    Tüsszentettem és bepisiltem...

    Te is tapasztaltál már ilyet? Ha igen, akkor Te már tudod, hogy rendkívül kellemetlen és ijesztő jelenség, még akkor is, ha csak 1-2 csepp vizelet “szalad be” a bugyidba.

    Ne gondold, hogy ez az idősödő nők problémája, és azt sem, hogy a változó kor után el kellene fogadnod, hogy köhögéskor, tüsszentéskor, nevetéskor becseppen a vizeleted. Fiatal korban várandósság alatt, majd az első szülés után, később a többedik gyerek után, majd a 40-es évektől a változó kor felé és a menopauzában egyaránt megkeseríti a nők életét. Mondjuk ki: a pár csepptől akár az egész hólyagtartalomig akaratlanul elfolyó vizelet bizony inkontinencia. Magától nem javul, egyre durvább lesz, tehát akkor jársz a legjobban, ha 1-2 cseppnél nem vársz tovább, hanem megoldod. Nem szégyen, sokakat érint, és a kezdeti stádiumban van rá megoldás: funkcionális gátizom torna, fantázia nevén Professzionális Intim Tréning.

    A tüsszentéskor, nevetéskor, köhögéskor, ugráláskor, testhelyzet változtatáskor becseppenő vizelet az egészségedben bekövetkezett kedvezőtlen változás, ezért egészségügyi szakember útmutatásai kellenek ahhoz, hogy rendbe hozd. A rosszul végzett gátizom gyakorlatokkal ártani is lehet, és akkor hatalmas öngólt rúg magának az ember lánya.

    További infók, árak, csoportos és egyéni tanfolyamok IDE KATTINTVA.


   • Blog leírása

    A gátizom torna gyakorlásával felszabadultabbá és örömtelibbé válhatsz. Kiteljesedhetsz. Megújulhat a párkapcsolatod vagy ha éppen nincs partnered, akkor magabiztosabban fogadhatod a másik nem közeledését.
    Látogatás: 2219 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés