Tüsszentettem és bepisiltem...

Blog: Professzionális gátizom torna - Szerző: hanessrita

Te is tapasztaltál már ilyet? Ha igen, akkor Te már tudod, hogy rendkívül kellemetlen és ijesztő jelenség, még akkor is, ha csak 1-2 csepp vizelet “szalad be” a bugyidba.

Ne gondold, hogy ez az idősödő nők problémája, és azt sem, hogy a változó kor után el kellene fogadnod, hogy köhögéskor, tüsszentéskor, nevetéskor becseppen a vizeleted. Fiatal korban várandósság alatt, majd az első szülés után, később a többedik gyerek után, majd a 40-es évektől a változó kor felé és a menopauzában egyaránt megkeseríti a nők életét. Mondjuk ki: a pár csepptől akár az egész hólyagtartalomig akaratlanul elfolyó vizelet bizony inkontinencia. Magától nem javul, egyre durvább lesz, tehát akkor jársz a legjobban, ha 1-2 cseppnél nem vársz tovább, hanem megoldod. Nem szégyen, sokakat érint, és a kezdeti stádiumban van rá megoldás: funkcionális gátizom torna, fantázia nevén Professzionális Intim Tréning.

A tüsszentéskor, nevetéskor, köhögéskor, ugráláskor, testhelyzet változtatáskor becseppenő vizelet az egészségedben bekövetkezett kedvezőtlen változás, ezért egészségügyi szakember útmutatásai kellenek ahhoz, hogy rendbe hozd. A rosszul végzett gátizom gyakorlatokkal ártani is lehet, és akkor hatalmas öngólt rúg magának az ember lánya.