Kedves Látogatónk!

A WEBBeteg Magazin portálunk cikkei és többéves tapasztalata alapján ezúttal nyomtatott formában mutatja be, hogy az egészségmegőrzés nemcsak fontos, hanem érdekfeszítő kihívás is. A gyógyuláshoz és az egészséges élethez vezető első lépcső a hiteles információ, amelyről kiadványunkat elolvasva a magukat tájékozottnak tartók is minden bizonnyal meg fogják állapítani: eddig nem tudtak róla eleget.

A kiadvány a WEBBeteg mottójához (Orvosoktól betegeknek, hitelesen) híven szakmailag megbízható forrásból, több tucatnyi orvos írásán keresztül szól az olvasókhoz. Bemutatja a legfontosabbnak és leghasznosabbnak tartott tudnivalókat, megcáfolja a legelterjedtebb tévhiteket, és felkészíti a betegeket arra, hogy szükség esetén tájékozottan, az orvos munkája iránt megértően, a terápia fontosságát megértve forduljon – a kétes gyógymódok helyett – szakszerű segítségért.

A Magazin első száma minőségi kivitelben, mintegy 140 oldalon a hétköznapok legfontosabb életterein vezet végig. Hasznos, a mindennapokban is alkalmazható tanácsokkal szolgál a hálószobánktól a munkahelyünkig, új, hasznos és érdekes ismeretekkel gazdagítva az egészségüket megőrizni és a gyógyulni vágyókat.

A WEBBeteg Magazin az újságárusoknál

Az érdeklődésre való tekintettel magazinunkat korlátozott számban a nagyobb újságárusoknál (Relay, Inmedio, stb.) is árusítják Budapesten és az ország nagyobb városaiban egyaránt, mindössze 695 forintért.

Amennyiben az Ön lakóhelyén nem árusítják, vagy már elfogyott, lehetősége van a postai úton történő rendelésre is.

Hogyan rendelheti meg a kiadványt?

Az alábbi űrlap kitöltésével postai úton is megrendelheti a kiadványt, amelynek ellenértékét postai utánvéttel, kézbesítéskor tudja kifizetni. A 140 oldalas, számos olvasnivalót tartalmazó és ajándéknak is kiváló magazin ára 2125 Ft., amely tartalmazza a lap ellenértékét, az áfát, valamint a kézbesítési és csomagolási díjat is.

Figyelem! A WEBBeteg Magazin előző száma sajnos már elfogyott. Kérjük, látogasson vissza később!

Lapozgassa a WEBBeteg Magazint!