Condyloma

Kérlek benneteket, hogy aki tudja, hogyan lehet a Condylomát egyszer s mindenkorra kiirtani, írjon ide!

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

kérdés

Hozzászóló: szilvi_90, 2010-10-12 16:32
Szia! Ahogy olvasom te is és a párod is átestetek a condylomán. Nálunk is ehhez hasonló a helyzet de eddig csak páromnál jelent meg bár mi gumival szexelünk de így is félek hogy elkaphatom. Milyen kezelést kaptatok? Műtöttek vagy ecsetelőt kaptatok?

kezelés

Hozzászóló: kaibaimoo, 2010-08-15 18:36
kamillás, orvosi zsályás ülőfürdő kétnaponta és immunerősítés dögivel!

Kismamának!

Hozzászóló: Kalena, 2010-06-24 21:37
Szia!Túl sok biztatót nem tudok mondani az orvosokkal kapcsolatban, sokat megjártam, és sajnos ált. magánorvosoknál végzem.A tüneteid miatt sürgősen menj el orvoshoz, és ami a legfontosabb ne vakard, mert a sérült hámon terjed tovább.Ha nem tudsz fizetni, ajánlom első körben a körzetit, meg kell mondani, hogy mi van és beutalót kell kérni a kerületi kórház nő- és bőrgyógyászatára(ne hagyd hogy ők mondják meg mi van, kérd te a kezeléseket). Condyline ecsetelést vagy felületi égetést bárhol tudnak csinálni,de ha nagyon sok van akkor elkerülhetetlen a műtét, ami jobb is, és addig kell járni az ügyeletes orvosokat, amíg valaki komolyan nem veszi. Sajnos csak Kecskeméten tudok ajánlani egy jó nőgyógyászt, de ő is csak akkor műt, ha súlyos már a helyzet.Dr. Steinmetz Györgynek hívják, és az Izsáki úti kórház szülészet, nőgyógyászatán van ügyeletes rendelése. Jobbulást!

Mit tegyek?

Hozzászóló: dvd1990, 2010-06-09 10:16
Válasz erre: Kalena, 2010-06-24 21:37
Sziasztok! 31 hetes terhes vagyok. Megállapították nálam a condylomát elküldtek vele a bőr és nemi gondozóba. Azt mondták ott hogy abban a kórházban nem vállalják csak a magánrendelőbe. Vissza mentem a terhespatológiára megkérdezni, hogy milyen lehetőség van az eltávolításra, mivel nekem nincs erre anyagi lehetőségem hogy magánorvoshoz menjek, erre azt mondták ha az az orvos azt mondta akkor azt kell tenni, menjek hozzá. Teljesen el vagyok keseredve mivel borzasztóan csúnyák megszámlálhatatlanul sok van, és napról napra rosszabb mert viszket ég sőt valamelyik vérezni is szokott. A nitrogénes fagyasztást javasolták, és azt kérdezném hogy működik, és MENNYI FÁJDALOMMAL???

ildkóka

Hozzászóló: ildkoka, 2010-05-18 21:07
Válasz erre: szilvi_90, 2010-10-12 16:32
Sziasztok. Sajnos én is átestem már ezen a betegségen.Már közel 2 éve mikor kiderült, hogy condylomám van. Az egész úgy kezdődött,hogy a páromnak volt elsőnek,de az orvosok megnyugtatták,hogy "csak húgyúti fertőzés"!!! Hogyne az persze aztán én is elkaptam fájt a szeretkezés elmentem orvoshoz. Teljesen kikészültem pláne,hogy az orvos elment szüleszteni és egy gonosz asszisztens beleültette a bogarat a fülembe,hogy "csak nemi úton történhet meg a fertőzés meg persze,hogy biztos megcsalt" Nah itt volt végem megvádoltam a páromat majdnem szakítottunk. Az orvosom úgy tett,hogy fejezzük be a vádaskodást neki most egy 4 éves betege van aki szintén condylomás és természetesen BELŰL!!!Elmesélte,hogy gyakran járnak uszodába és valószínű,hogy ott kaphatta el a kicsi! Teljesen ledöbbentem!! Szegény gyermek mit élhetett át 4évesen!!(megjegyzem,hogy mikor jártam a kezelésekre nagyon sokszor láttam a kisgyermeket) Így hát elfogadtam és mai napig a párommal vagyok. Neki azóta már 2x jött vissza, nekem hála még azóta egyszer sem. De, az biztos a szexuális életünk egy kicsit megváltozott miattam, mert félek. De úgy vagyok vele ha ki jön akkor ki jön nekem a gumi nem kényelmes, gyógyszert szedek. Kénytelen vagyok ezzel együtt élni fel kell dolgozni, mert akkor az egész életemre rá mehet.(fogalmamsincs mi lesz akkor, ha netalántán szakítanék a barátommal és egy új párkapcsolatot szeretnék létesíteni hogy fognak így elfogadni??ezt még nem tudom de erre nem is merek gondolni!!) Remélem azért segítettem nektek lelkileg. El kell fogadni sajnos. Sziasztok!

Válasz 2.

Hozzászóló: Manone, 2010-05-06 09:31
Tudom, hogy ez nem megnyugtató, de az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan.... Szánjátok rá magatokat a műtétre, mert más megoldás egyenlőre nem létezik. Ja! És vigyázat! Mivel erősen fertőz, orális szexnél a szájat, arcot, garatot, nyelőcsövet is megfertőzheti! Szörnyű, de így van....

Válasz

Hozzászóló: Manone, 2010-05-06 09:28
Kedves Mindenki! Egy-két dolog, amit az elmúlt években sikerült kiderítenem, megtapasztalnom, elolvasnom a condylomával kapcsolatban: - Lappangási ideje 10-20 (!!) év is lehet. Tehát, ha valaki monogám kapcsolatban él évek óta, az sem biztosíték semmire! - A férfiak a vírushordozók. - Az ecsetelők, krémek csak ideig-óráig segítenek, végleges megoldást nem nyújt. - Véglegesen (de csak az adott helyen) lézerezéssel, leégetéssel, kimetszéssel lehet eltávolítani. Sajnos az esély fennáll, hogy mellette pár mm-rel előjön egy, vagy több másik... - Fontos az immunrendszer megerősítése! - Fontos a gumióvszer használata! Mivel erősen fertőz!! - Borotválással terjed! Megmetszi az ember a tetejét és több új helyre (ahol a borotva apróbb hámsérülést okoz) fertőzi el a nemiszerveket és környékét!

kikészülés....

Hozzászóló: cubagirl, 2010-05-02 01:00
Már kezdem úgy érezni...Hogy saját magam ellen futom feleslegesen a köröket! A magyar egészségüggyel szemben teljesen tehetetlen vagyok, az első orvosom a képembe vágta (aki megjegyzem onkológus nőgyógyász,és nő) hogy ő szívességet tesz nekem mert ez nem az ő szakterülete...Ilyenkor ecsetelte le...!!! A második alkalommal elmentem másik orvoshoz, akit úgy ajánlottak, Ő meg csak a frászt hozta rám hogy volt olyan betege akit évekig kezelt minden egyes héten! Nem tudom mitévő legyek, bár úgy érzem javult a helyzet, az én esetemben apró kis szemölcsök vannak, amiből már nem lehet annyira sok. fél éve lett vége 4 éves kapcsolatomnak! Tőle biztos nem kaphattam el! Mással meg nem volt kapcsolatom! És csak kívül van... Most 2 hete van barátom...és elmondtam neki hogy nekem van ez a problémám! De tartok tőle, hogy ez befolyásolja majd a kapcsolatunkat! Egy valami teljesen biztos, már szinte mindenre van gyógymód! Erre miért nincsen.... Holnap érettségizem!!! Condyloma isten átka :(:(:(

ez is annak a jele

Hozzászóló: terkaneni, 2010-04-22 11:54
na ennyire nem tudom már hogy mit csinálok, új forumot akartam létrehozni, de úgy látom nem sikerült :(

nem birom tovább

Hozzászóló: terkaneni, 2010-04-22 11:50
Válasz erre: terkaneni, 2010-04-22 11:54
A fejfájásom már arra a szintre jutott hogy nem tudok megfelelően koncentrálni a munkámra se. :( Kipróbáltam már pár fájdalom csillapított de nem sok mindet használtak. Valaki tud nekem ajánlani valami olyat ami neki bevált?