Condyloma

Kérlek benneteket, hogy aki tudja, hogyan lehet a Condylomát egyszer s mindenkorra kiirtani, írjon ide!

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

válasz

Hozzászóló: Dlre, 2010-04-07 00:40
Köszi a választ. Már mintha kezdene fehéredni, vagy nemtom milyen, de más színe van, mint szokott. Remélem ez valami jó jel :S Most már igazán lerohadhatna rólam :S Nem szívesen mondom el bnőmnek hogy ilyen problémám van, de addig nem akarok vele lefeküdni, amíg ezek itt vannak rajtam. Na mindegy, majd csak lesz valahogy. Mégegyszer köszi a tanácsot.

Szia DIre!

Hozzászóló: Kalena, 2010-04-06 22:05
Válasz erre: Dlre, 2010-04-07 00:40
A Condyline-ról elég vegyes tapasztalatok vannak. Van akinek elmulasztja a szemölcsöket(több hét), de ha úgy érzed szaporodik, menj vissza az orvoshoz. Állítólag az a baj ezzel az ecseteléssel, hogy a gyökerét ennek a vacaknak nem szedi ki. Bár mondjuk mindegy, mert lehetsz tünetmentes(és ez fontos), attól még a betegség ott marad pár-sok évig a szervezetedben. Arra viszont készülj fel, hogy egy helyen elmúlik, kijöhet máshol. De te azt hiszem fiatal vagy, ezért a szemölcsökön gyorsan túl leszel. Gumit kell használnod(még ha tünetmentes is vagy), mert a hpv az ondóval terjed, de mellőzd az intim borotválkozást is. Mert elég két sérült felület és annyi neki. A páromnak még javasolták, hogy menjen el ondó vizsgálatra, a háziorvosodtól kell kérned beutalót az andrológiára. Ez azért is jó, mert ha pár évente majd elmész, biztosra mehetsz mikor vagy végre egészséges. ... és lehet ott azért jobban vágják ezt a témát, mert bocs, hogy ezt mondom, az urológusok olykor nem tudnak sza...t se. Jobbulást!

így jártam :S

Hozzászóló: Dlre, 2010-04-05 14:57
Válasz erre: Kozone, 2010-05-20 19:25
Sziasztok! Nekem úgy lett condylomám, hogy nem is voltam még senkivel. Most van bnőm és gondoltam elmegyek megnézetni magam orvossal, nehogy valamit elkapjon tőlem ha odáig jutnánk. Erre ezt találta. Írt fel rá Condylint, de eddig nem láttam hasznát. Igaz még csak 2 hete kezelem magam, de azért reméltem, hogy valami reakció lesz. Azt mondta az orvos hogy 2 hét alatt már javulás lesz, de amiket itt olvasok nem valami biztatóak és most már kezdek parázni. A szemölcseim sem olyan nagyok meg rondák, ezért abban reménykedek, hogy ez valami enyhébb verzió. Szóval olyan kérdésem lenne, hogy használt-e már valakinek ez a Condylin vagy számítsak arra, hogy még egy párszor be kell néznem az urológiára? és ha most valamilyen csoda folytán elmúlik, akkor óvszerrel lehetek együtt bnőmmel? Előre is köszi a válaszokat.

orvost keresek!

Hozzászóló: Kalena, 2010-04-02 14:06
Válasz erre: Kozone, 2010-05-20 19:16
Sziasztok! Tud valaki Budapesten egy orvost(lehet magán is), aki el is végzi ezt a lézeres műtétet kint és bent? Nálam 5 hónapja diagnosztizálták a condylomát, és jelenleg 3 orvos kezel egyszerre. 2-3 hetente járok bőrgyógyászhoz, nőgyógyászhoz és proktológushoz, és nem javul a dolog, de nem akarnak megműteni, mert "nincs sok". Sok orvosnál jártam, mire ez a 3 végre lefedi az összes fertőzött területet, pedig állítólag van olyan, aki szeméremajakról, hüvelyből és fenékből is leműti egyszerre. Kaptam én is hideget, meleget, pedig tartós párkapcsolat alatt fertőződtem meg, mert a páromat pár éve benézte egy bőrgyógyász. Elgem van a magyar egészségügyből! Kezdek belefáradni...

szerintetek?

Hozzászóló: cintia1983, 2010-03-25 23:51
Sziasztok!Tanácsot szeretnék kérni tőletek!Nekem szerencsére még nem volt ilyen problémám,de a jelenlegi páromnak van!Még nem volt köztünk intim kapcsolat,mert neki ez már 2 hónapja bukkant fel.Most ugy tünik elmúltak,de nem tudni vajon meddig!Ha most létesítünk szexuális kapcsolatot akkor szerintetek elkaphatom?Aki tud kérem adjon tanácsot!Elöre is köszönöm!

remény

Hozzászóló: Ghope, 2010-03-21 20:44
Szia, nekem 2006ban volt nemi szervi szemölcsök miatt műtétem. Tele voltam, ráadásul nem is volt pasim, valószínűsíthetően idegen wc-n szedtem össze. Nekem le égették, a gyógyulási szakasz hosszú és fájdalmas volt, nagyon nagy fájdalmaim voltak, a szemölcsök úgy rohadtak le onnan úgymond az égetés után. Azóta sincs ilyen panaszom. Megérte a szenvedés, inkább ez mint legyen bogyó ott. Ja és a pigmenthiányok meg látszanak az égetés miatt, de a szőröcske el takarja. Neked sok van? Javulást mielőbb!!

Hikari hozzászólására

Hozzászóló: mansun, 2010-03-13 21:20
Válasz erre: szemm, 2014-02-19 17:05
Sziasztok! Az az igazság, hogy nálam viszonylag elég későn sikerült diagnosztizálni a condylomát.. hogy pontosabb legyek, teljesen félre kezeltek hónapokon keresztül. A nőgyógyászom szintén a Condyline nevű ecsetelőt írta fel nekem, ami egyáltalán nem használt, sőt még nagyobb "kárt" okozott.. így mérgemben ki is öntöttem az üveg tartalmát. De most szintén neki rugaszkodtam újra, hogy talán sikerülhet eltűntetni.. de hogy őszinte legyek, el vagyok keseredve, hogy ez egyáltalán elmúlhat-e. És ami a legszörnyűbb, hogy az embert megbéllyegzik, megalázzák egyes "szakemberek". Nem tudom, valaki tud valami bíztatót mondani?

Kész a műtét

Hozzászóló: Manone, 2009-12-13 19:03
Nos, túl vagyok rajta.... Nem volt vészes a műtét, fél óra alatt kész lettek velem. Polipomat kiszedték, a condylomát pedig kiégették. Napokig nem fájt semmim, de most, hogy gyógyul az égetés helye, hát.... Nem mondom, hogy nem érzem.... És elég csúnya is. Nagy seb van a helyén. Végül is túl vagyok rajta, ez a lényeg. Most már csak azért imádkozom, hogy többé soha ne jöjjön elő!!

Olvastam

Hozzászóló: Manone, 2009-11-18 18:14
Ja! Majd elfelejtettem. Tegnap olvastam a neten egy cikket, melyben alternatív gyógyítással foglalkoznak. Nem fojátok elhinni, mit olvastam a Condyloma gyógyításával kapcsolatban! ÉTI CSIGA nyálkájával kell bekenni a szemölcsöket..... Hát jót mosolyogtam rajta, de miért is ne??!! Mit veszíthet az ember?! Van, aki megeszi a csiguszt, mi meg legfeljebb kenegetjük magunkat vele :-))))))

Rossz hír

Hozzászóló: Manone, 2009-11-18 18:11
Megint itt vagyok. Ma voltam nőgyógyásznál, a szokásos éves rákszűrésen Sajnos, kiderült, hogy méhszáj polipom van/lett... :-( Jövőhét szerdán meg is műtenek. Altatásban és eü. küretet is végeznek. Ezzel egyidőben eltávolítják - műtéti úton - a condylomáimat is. Be vagyok rezelve, soha nem műtöttek még nőgyógyászatilag... Majd mesélek a fejleményekről. Szorítsatok nekem!