Még egy éjszaka

A páromnál másfél éve kimondák a jövőnket: krónikus limfoid leukémia. Azóta hullámzunk, kemoterápia és tünetmentesség.De a betegség örökre ott marad.

A héten nem sokat sikerült aludni, nagyon várom a hétvégét. Addigra többet is fogunk tudni talán és a krónikus időhiányomat is csökkenthetem. Minden történt a héten: felmondás - egy olyan személy által akibe nagyon sok időt és munkát öltem- , boszúság és félelem a volt élettársemtól és a mi mindennapjaink. Nem is hiszem, hogy ez a hét kezd a vége felé érni. Ma volt egy kis lazítás, a páromékkal közösen sütögettünk pizzát és persze ki is végeztük. 

A héten az alvás  elkerült, minden reggel fáradtabban kelltem, mint ahogy lefeküdtem.Most már nagyon érzem a következményeit! De ami nagyon jó volt végre, hogy egyik kedvenc kolléganőmmel a héten együtt tudtunk hazajárni és jól kidumálni magunkat. Sajnos a volt élettársam körül nagy a zsongás, ami énrám is ki fog hatni. Butaságomnak következményeként még kiperkálhatok egy lizing miatt egy csomó pénzt és megvigasztaltak, hogy nem is érdemes perre vinnem a dolgokat, mert nem fogom tudni visszakövetelni tőle. Most nagy levegőt veszek és nem írom le mit gondolok!! Ezek a történések még várhatak volna, erre a hétre nem hiányzott, de nagyon igaz, hogy a baj csőstől jön! Minden baj ellenére a párom tündérien viselkedett egészében véve, kivéve, hogy nagyon negatívan áll a holnapi nappal kapcsolatban. Pedig mindig Ő az aki a legjobban veszi az egészet!

Hát jöjjön a holnap, legyünk túl rajta!

Hozzászólások (3)