Gyermekkori elhízás

A gyermekkori elhízás elkerülésére a diéta helyett az egészséges életmód jelenthet megoldást. Ebben az életkorban a szülők felelőssége kifejezetten nagy. Kinek,mi vált be?

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Nasi megvonás ezerrel!!!

Hozzászóló: anita, 2008-03-13 00:06
Szia Orsi köszi szépen a válaszodat mert megadta a kezdő lökést a fogyokúráztatás elkezdéséhez, és még a tanácsodat is megfogadtam, hogy egyenlőre megvontam az nasi kaját.

Szerintem talán kezdhetnéd ezzel:

Hozzászóló: Vendég, 2008-03-03 22:49
Szia szerintem nagyon fontos, hogy először azt hagyd ki az étrendjéből ami egyébként sem túl egészséges, én a helyedbe legelőször megvonnám az összes édességet és chips-et.

Hogyan csináljam??

Hozzászóló: anita, 2008-02-09 17:31
Válasz erre: halacska, 2010-04-22 10:41
Sziasztok a TV-ben látva az elhízott gyermekekért alapítványt szembesültem a ténnyel, hogy talán az én kisfiam is közéjük tartozik, mit tegyek?, Hogyan fogyasszam le?, Nem szeretném nagyon éheztetni, tudom az én hibám hogy így elhízott, de most szeretném kiküszöbölni ezt a csorbát, ha valaki tud jó fogyókúrás recepteket gyerekeknek, vagy diétás naplót, az jó lenne ha írna nekem, ELŐRE IS KÖSZÖNÖM.