Folytatódik a küzdelem

Blog: Melldaganat-veled is +történhet - Szerző: [email protected]

Már lassan 6 hónapja fáj a fülem, és az egyensúlyérzékem sem tökéletes már, de csak értelmetlen gyógyszereket kapok amik csak a nyirokcsomóimra hatnának, ha érne vlamelyik is vlamit. Mert eddig semmilyen gyógyszer nem hatott a panaszaimra. A fülemre azt mondta a dr, h tökéletes nincs begyulladva,de még is fáj :(:(::(:(:(:( és azért már 6 hónapja húzni ezt elég kitartónak kell lenni.

Kiakarta venni a mandulámat, de szóltam neki a sok műtétemről panaszaimról, és rögtön azt mondta rendben akkor nem vesszük ki FELESLEGESEN a manduládat, amúgy SINCS BAJA!!!! Így azt ajánlotta kapok egy hetet hogy átgondoljam mit is szeretnék, mivel a nyakamnál ezek a nyirokcsomok olyannyira nagyok hogy nyelni is folyadékot nehéz.És ráadásul gennyeset nyelek de elméletileg nem a mandulától..érdekes.. akkor honnan jön? Erre sem kaptam válszt. Vagy biopsziát választok vagy megint műtétet,de én egyiket sem akarom igazán, nekem mindig is ilyen volt a nyirokcsomom miota az eszemet tudom, viszont ezek tudnak beteggé tenni az immunrendszert megzavarni-lehet ez lenne a megoldás, de mi van akkkor ha ez sem használ és megint csak feleslegesen feküdtem kés alá????????

Ha biopsziát választom, akkor is mit érek el vele tulajdonképp csak az akkori pillanatban lesz jóindulatú, és ha a biopszia után 2 hétre elkezd rosszindulatúvá válni , akkor megint ott vagyok ahol a part szakad. Viszont ha műtét akkor már nem lesz ott és nem marad ott darabkája a csomonak, de félek hogy máshol fog jelentkezni. Meg őjra szokjak meg egy heget,ááááá nagyon nehéz ám ezt mind lelkileg feldolgozni. ISZONYATOS TEHER!!!!!

ŐSZINTÉN TANÁCSTALAN VAGYOK borzasztóan... Lassan közeledek a 20. szülinapomhoz én még annyira fiatal vagyok az ilyen döntésekhez, habár eddig is magamat képviseltem csak már kezd nagyon elegem lenni az egészből. Szeretném ezt mind letudni- bezárnia fejembe egy olyan szobába ahol úgy elrejteném a kulcsot, hogy el is felejteném mi volt velem régebben.

Aki ezeket a sorokat olvassa és ő tudná hogy melyiket válassza kérlek írjatok hozzászólást, mert én már komolyan nem tudom mi a helyes s mi nem.