Ágica nap

Blog: Mazsolák - Szerző: kranki

Igen, ez volt az első! Az ünneplésre meghívtuk a nagyszülőket is, hogy legyenek velünk e jeles alkalmon!

Nem akartam újra egész napra a konyhába költözni, ezért úgy döntöttem, hogy veszek egy kis disznótoros csomagot. Tudjátok, hurka, kolbász. Nem tudtam ellenállni a paprikás erdélyi szalonnának, és az enyhén csípős parasztkolbásznak sem. Ezekhez friss zöldség dukál, a csalamádén kívül. Így megálltam a zöldség piacnál, ahol beszereztem csípős és csemege paprikát, újhagymát és paradicsomot is.

Ebéd után gyorsan letettem aludni Tomcsit, hogy mielőbb felébredjen. A nagyszülők 5 órára érkeztek meg, amikor már az uzsonnán is túl voltunk. Az egész lakást bejárta a frissen sült hurka, kolbász illata. Tomcsi kedvéért készítettem tojáskrémet is.

Ágica is éppen felkelt, szopcsizott, Tomcsi pedig a boldogságtól szaladgált egyik szobából a másikba. Azt sem tudta, hogy kivel játszon, kihez menjen oda, hiszen együtt volt mind a két mama, és a két nagypapa is!

 A vacsora alatt is, nem volt hajlandó megülni az etetőszékében, hanem egy falat egyik mamától, míg a másik falat a másik mamától kellett két kör között!

 Ágicát is kihoztuk az utazóágyba, ami a nappaliban található, hogy köztünk legyen. Az ágyból hangos gagyogással fejezte ki örömét.

Hamar elrepült az idő, 7 óra volt, kezdődött a fürdetés. A vendégeink gyorsan távoztak, mi pedig rendeztük a mazsolákat.

Ez a nap is eltelt, megint idősebbek lettünk egy nappal. Ráadásul, Ágica éppen ma 5 hónapos! BOLDOG HÓFORDULÓT!