• Mazsolák
    kranki blogja

    Ágica nap

    Igen, ez volt az első! Az ünneplésre meghívtuk a nagyszülőket is, hogy legyenek velünk e jeles alkalmon!

    Nem akartam újra egész napra a konyhába költözni, ezért úgy döntöttem, hogy veszek egy kis disznótoros csomagot. Tudjátok, hurka, kolbász. Nem tudtam ellenállni a paprikás erdélyi szalonnának, és az enyhén csípős parasztkolbásznak sem. Ezekhez friss zöldség dukál, a csalamádén kívül. Így megálltam a zöldség piacnál, ahol beszereztem csípős és csemege paprikát, újhagymát és paradicsomot is.

    Ebéd után gyorsan letettem aludni Tomcsit, hogy mielőbb felébredjen. A nagyszülők 5 órára érkeztek meg, amikor már az uzsonnán is túl voltunk. Az egész lakást bejárta a frissen sült hurka, kolbász illata. Tomcsi kedvéért készítettem tojáskrémet is.

    Ágica is éppen felkelt, szopcsizott, Tomcsi pedig a boldogságtól szaladgált egyik szobából a másikba. Azt sem tudta, hogy kivel játszon, kihez menjen oda, hiszen együtt volt mind a két mama, és a két nagypapa is!

     A vacsora alatt is, nem volt hajlandó megülni az etetőszékében, hanem egy falat egyik mamától, míg a másik falat a másik mamától kellett két kör között!

     Ágicát is kihoztuk az utazóágyba, ami a nappaliban található, hogy köztünk legyen. Az ágyból hangos gagyogással fejezte ki örömét.

    Hamar elrepült az idő, 7 óra volt, kezdődött a fürdetés. A vendégeink gyorsan távoztak, mi pedig rendeztük a mazsolákat.

    Ez a nap is eltelt, megint idősebbek lettünk egy nappal. Ráadásul, Ágica éppen ma 5 hónapos! BOLDOG HÓFORDULÓT!


   • Blog leírása

    Az életünk értelmei:
    Tomcsi és Ágica a két kis mazsola, akik mellett nem ismert az a fogalom: UNALOM!
    Látogatás: 56361 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés