• Beteg klub

    Segítség
    A kislányom már szobatiszta régóta ha azt vesszük csak egy nagy problémánk van mégpedig az,hogy nem akar kakilni és inkább tartogatja.Nem tudom mit lehetne vele csinálni mert már nagyon sok mindent kipróbáltunk,de ő mindig visszatartja volt már olyan is amikor13napig nem kakilt.Nem szeretném ha bármi bélproblémája lenne mert még csak 3és fél éves. tud valaki segíteni nagyon megköszönném!!!!!!!!
    Ilyen az, amikor az embernek levegőt venni sincs ideje. Csapás csapás után.   Az, hogy a kocsiink össze-vissza törnek, és ott bírságolnak meg minket, ahol tudnak, és hogy szinte minden szabadidőnket ügyvédeknél töltjük (szerencsére nem családi ügyek miatt) csak apróság ahhoz képest, ami amúgy egymás után megtörténhet. És mikor szembesülünk vele, hogy gyermekünk pl. bárányhimlős, akkor nyernek csak igazán valódi értéket a dolgok és kerülnek a helyük...
    Mindennapos téma nálunk,hogy "munkamegosztásban" dolgozunk itthon is. A férjem szinte több időt tölt a gyerekkel, sok esetben ő eteti, vigyáz rá, fürdeti, mert a munkabeosztása kedvezőbb. Ahogy észrevettem, a fiunk mindkettőnkhöz ragaszkodik (3 éves), de sokszor az apjatól kér dolgokat automatikusan. Szerintem ez ebben a helyzetben természetes, de a férjemet nagyon zavarja, hogy nem én vagyok a középpontban, mint anyuka. Kíváncsi lennék, van-e valaki hasonló helyzetbe...
    Kedves Hölgytársak! aki szereti az Estée Laudert, csak jelzem, hogy a jövő héttől új akció indul - aki napvédő krémet/lotiont vagy egyebet, önbarnítót vesz Estée Lauder szaküzletben, az szuper nyári táskát kap ajándékba! Nekem tavaly is Estée Lauder-naptejem volt és istenien bevált! Jobb, mint a Vichy!
    Kedves Mindenki! Koszonet a tamogatasert az ovivalasztas ugyben! Remek hir, hogy talaltam egy kedves, bizalomgerjeszto, helybeli bebiszittert - 39 eves, ket kislany anyukaja - az elso talalkozo nagyon jol sikerult, a fiam megorult a ket kiscsajert. Remelem, hosszu tavon is jo megoldas lesz! Hajra Delfin csoport!