• Visszérkezelés.....

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy bioptron lámpával kezelhetem-e a csúnyán viszeres--a lábszáramnál nagyon sötétkék, lila foltos-- lábamat.Ha igen, szeretném ha megirná, hogy milyen szinő fénnyel tehetem ezt.Köszönöm Dné.

        WEBBeteg szakértő válasza a viszér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos a lila, sötétkék foltokra nem jó a Bioptron lámpa, szedjen inkább Detralex tablettát és használjon minden nap kompressziót (harisnya vagy fásli), illetve ússzon vagy biciklizzen sokat.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-04 17:35:54; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! 41 éves anyuka vagyok! Többször volt már viszérműtétem! A mai napon történt hogy enyhe kis csípő fajdalmat éreztem a jobb lábszáram külső részén! Mikor megnéztem pirosas kékes volt és kemény tapintásu! Bekentem lioton...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.