• Visszér műtét utáni fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        3 hete visszér műtéten estem át. A térdhajlatomtól lefelé a bokámig, a mai napig szűnni nem akaró, gyakori, feszítő fájdalmat érzek lépéskor. (térdhajlatban és lágyékban is el lett kötve) Éjjel-nappal fásliban vagyok. Ez természetes ilyenkor? Mikor várható javulás? A választ előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a viszérműtét témában

        Kedves Kérdező!
         
        A visszér műtét utáni fájdalom nem meglepő akár három héttel is. A javaslatom az lenne, hogy éjszakára nem fáslizza be a lábát. Én fásli helyett a jól megválasztott rugalmas harisnyát ajánlanám, amit gyógyászati segédeszköz boltban be tud szerezni. Ezt is csak nappalra javaslom. Estére nyugodtan pockolja fel a lábát. Amennyiben 6 hétnél tovább is jelentkezik a fájdalom jelentkezzen az operáló inézetben kontrollra.

        Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-14 08:52:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés