• Trombózis

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Tegnap kezdődött egy fura fájdalom a lábamban a combom hátulján a hajlat fölötti rész inkább bal oldalán, megis van ott dagadva egy ér talán vagy nem tudom mi, lehet csak simán a lábam. Amikor ez létrejött akkor egy kocsiban ültem. Ha behajlítom a lábam, akkor kevésbé fáj, de ha kinyújtom akkor nagyon. De nem lila és nem is forró. Vizes ruhát tettem most rá, de nem tudom mennyire volt jó ötlet, mert félek h elfedi a tüneteket és már csak az embólia jön létre. Nem dohányzom, nem szedek gyógyszert, nem sportolok, de mindennap sétálok. A családban nem volt. Kérem mielőbbi válaszát, nagyon félek.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a alsó végtag fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban, orvosi vizsgálat nélkül nehéz véleményt mondanom. A vénás trombózisra fájdalom, feszülő érzés, melegség, körkörös duzzanat jellemző. A leírt panasz hátterében állhat még visszérgyulladás vagy izomhúzódás is. Amennyiben nem múlik, javaslom panaszával keresse fel háziorvosát.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Itt kérdezhet

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2017. július 29., 06:49; Megválaszolva: 2017. augusztus 03., 06:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: