• Zsibbadó- feszülő vádli mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! Néhány napja kellemetlen feszülést érzek a vádlimban, ami nem fájdalmas, viszont rendkívül zavaró. Az lenne a kérdésem, hogy lehet valamiféle betegség ennek a hátterében? Viszonylag sokat mozgom, de nem sportolok, néhány kg felesleg van rajtam, de nem számottevő. Nem dohányzom és nagyon ritkán iszom alkoholt. Az érintett lábamon van egy kidagadó visszér, bár problémát még sosem okozott. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Molnár Dóra válasza a feszülő vádli témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen vizsgáltassa meg magát trombózis kizárása céljából! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2015. március 05., 16:45; Megválaszolva: 2015. március 05., 19:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: