Visszér lesz?

Kedves Doktorúr, doktornő! A családba van visszérben szenvedő beteg.Nagyon vékony a lábamon a bőr és csúnyán kilátszanak az ereim.172cm magas és 74 kg vagyok.Ha egy picit is beütöm a lábam 5perc és csúnya lila.Sokat talpalok, szakács vagyok.Nem minden nap de sokszor szokott fájni a lábam, de akkor combtól lefele.Én ugy érzem hogy fiatal vagyok még ehhez a betegséghez, igaz a betegség nincs korhoz kötve.Jön a nyár és nem tudom hogy merjek -e szoknyát vagy rövidnadrágot viselni.Eléggé elkeserít. Mit tanácsol? Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Anikó

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tomonkó Magdolna válasza visszerek témában

Kedves Kérdező!

Mindenképpen érdemes a lábait megmutatni érsebésznek, aki a vizsgálat után el tudja dönteni: kell-e, érdemes-e műtétet végezni, tud tanácsot adni az egyéb teendőket illetően is.

Üdv: dr. Tomonkó MAgdolna

Kérdés: 2014. április 12., 21:29; Megválaszolva: 2014. április 15., 23:14
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Kidudorodó erek.
Tisztelt Orvosok! Az utóbbi egy hónapban látványosan kidudorodnak az erek a karomon. Mintha enyhe mértékben fájna, feszítene is. De főként...
Kiduzzadó erek a lábaimon és a...
Üdvözlöm! Kérdésem az erekre vonatkozik. A vádlimon és a kezeimen is egyaránt kiduzzadnak az erek, amelyek látszata nagyon idegesít engem. Nem fáj...
Hajszálerek
Kedves Doktor Úr/nő! Én egy 18 éves lány vagyok. Segítséget szeretnék kérni Öntől. Édesanyám (40) lábán mostanában megjelent pár...
Kanül a vénában
Viszér