• Kiduzzadó erek a lábaimon és a kezemen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Kérdésem az erekre vonatkozik. A vádlimon és a kezeimen is egyaránt kiduzzadnak az erek, amelyek látszata nagyon idegesít engem. Nem fáj, semmi panaszom nincs a látványon kívül. Többen mondták, hogy ez az alkatom miatt van mivel vékony de izmos vagyok mivel sportolok. Szeptembertől egy rendőrségi iskolában kezdem meg tanulmányaimat ahol kemény fizikai igénybevételnek lesznek kitéve a lábaim is. Nem tudom hogy ez tényleg csak alkat kérdése, mivel édesanyámnak visszeres mindkét lába, műtéte is volt. Félek hogy én is így járok de csak reménykedek hogy a vékonyságom miatt látszanak ennyire. Fürdés után jobban látszanak ezt megfigyeltem, de azt tudom hogy a melegvíz miatt van. Mellékesen mondom hogy most is nagy fizikai igénybevételnek van kitéve a lábam, és nem fáj csak edzések után még jobban kiduzzadnak. Ebben kérném a segítségét, hogy lehet e ez csupán az alkat miatt, vagy visszértől kell félnem. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Árki Ildikó válasza a visszerek témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg alkati, látni kellene. Mutassa meg háziorvosának, ha nem kóros visszértágulatkról van szó, akkor teendő nincs.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2013. július 06., 18:24; Megválaszolva: 2013. július 07., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: