Mélyvénás trombozis utáni fájdalmak

Üdvözlöm! 2012 decemberében volt egy mélyvénás trombózisom a bal lábamban, volt genetikai vizsgálat, ennek eredménye: leiden mutáció. Napi 2 syncumar-t kell szednem és viselem a szorító harisnyát. Azóta sajnos a fájdalmam nem szünt meg, a bal lábam és bal karom szinte folyamatosan fáj, még nyugalmi állapotban is.Kb: 15 méter séta után pedig meg kell állnom pihenni, annyira erősödik a fájdalom a lábomban. A trombózis előtt ilyen fájdalmaim nem voltak.. A kérdésem az lenne, hogy van-e valami tanácsa, hogy milyen vizsgálatra kellene elmennem, hogy ezek az állandó fájdalmak valamelyest megszűnjenek. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Árki Ildikó válasza mélyvénás trombózis témában

Tisztelt Kérdező!

A bal karjának fájdalma nyilván nem az alsóvégtagi trombózis következménye, ennek kivizsgálásában háziorvosa tud segítséget nyújtani. A járásra fokozódó alsóvégtagi fájdalom miatt érsebészeti vizsgálat javasolt. Mielőbbi panaszmentességet kívánok.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2013. június 11., 14:51; Megválaszolva: 2013. június 11., 15:51
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
thrombosis
Tisztel Cím! Egy hónapja derült ki, hogy a jobb láb izomvénájában cruralis thrombozist mutattak ki.Jelenleg az INR-érték 1, 96-39%.Kérdésem az...
Kompressziós térdzokni mélyvénás...
Üdvözlöm! Idén szeptemberben mélyvénás trombózisom volt (8évig szedtem fogamzásgátlót, 4x tört el a lábújjam, de nem tudják mi váltotta ki)...
trombózis
Fiam, aki 18 éves augusztusban mélyvénás trombózist kapott, ami magasra terjedt.Sajnos hiába szedi a szinkumát az INR eredmény egyre rosszabb 1, 27...
Mit okozhat a túl magas von Willebrand...
Tisztelt doktornő/úr! 33 éves vagyok, tavaly júniusban a jobb felső karromban mélyvénás trombózist diagnosztizáltak, azóta folyamatos...
MVT. Xarelto, visszérbetegség?
Xarelto kérdéseim: 1, Háziorvos felírhatja? 2, Ellenőrzése, beállítása nem szükséges? Ha mégis, hogyan? (Mozgásszegény életmód...