• Visszér műtét után rosszabbul vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/ Doktorúr! egy évvel ezelött visszér műtéten estem át, a helyzet azóta nemhogy javult volna de rosszabb. a bokám gyakran pirosas feketés, érzéskiesés van a sípcsontomnál, arról nem is beszélve hogy a combtőnél található varrat nem szivodott fel, és húzódik, ( az orvos aki műtött össze vissza ugráltatott vele, már bizalmam sincs, most egy masfél centis cérna lóg ki. de már három huroknyit kiszedett.. aztán amikorra visszahivott közölte hogy lehet nincs is cérna már, menjek haza... azóta egy csomo és másfél cm cérna jött ki... érdeklődni szeretnék, hogy mennyire normális hogy nyilal ég, és sötét a bokám, illetve a legujabb hogy a bokám fölött az érzéketlen rézen piros. köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a visszér műtét utáni panaszok témában

        Kedves Kérdező! Több kérdéséből az egyszerűbbre hadd válaszoljak először, a fonalak kilökődése azért van, mert nem felszívódó fonallal történtek a lekötések és ezeket a szervezet "kidolgozza" magából. Ez önmagában nem baj, csak kellemetlen. Ami a lábat illeti több gond van. Az érzéketlenség a sipcsont felett változhat, de lehet hogy megmarad örökre. A boka körüli vörös/barna/fekete foltok is hasonlóan megmaradhatnak örökre, ezek sajnos a súlyos visszérelégtelenség tünetei. Ami a fájdalamas égő érzést illeti, azt lehet hogy lehet kezelni, ez ügyben keressen fel egy érbelgyógyászati/ angiologiai rendelést, itt kaphat tanácsot ezekre a panaszokra. Udvozlettel: Dr. Papp Géza


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2013. június 10., 11:18; Megválaszolva: 2013. június 10., 22:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: