Felületi trombózis

Édesanyám 81 éves és másfél hónapja felületi trombózist diagnosztizált a házi orvosa, a jobb lábszár boka feletti részénél (nem tudom mennyire pontos ez a helymeghatározás) .Visszérkenőcs és gyulladáscsökkentő kenőcs felváltva történő használatát írta fel az orvos. A pirosság és a csomó is még mindig meg van, enyhén és időszakonként érez fájdalmat. Azt szeretném megtudni, hogy a pirosságnak illetve a csomónak el tűnik-e, ha igen milyen hosszú idő alatt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza felületes trombózis témában

A felületes trombózisnak ennyi idő alatt javulnia kellene. Menjenek vissza a háziorvoshoz, lehet, újabb trombózis alakult ki a régi mellett, ez okozza még mindig a panaszokat. Elképzelhető, hogy a kenőcsök mellett más gyógyszeres kezelésre is szükség lesz.

Kérdés: 2012. július 31., 08:51; Megválaszolva: 2012. augusztus 01., 14:32
Kérdések és válaszok: Visszérbetegség
Viszér
Visszértágulat és szívbetegség
Végbél irritáció