fitymafék elszakadása

Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! nekem az lenne a panaszom, kérdésem!: ha elszakad a fitymafék az teljes mértékben elszakad vagy mindenképp lehetséges még a műtéti beavatkozás és ez jár e fájdalommal, a fitymaféknek köze van a korai magömléshez? ha elszakadt a probléma a későbbiekben még visszatérhet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza rövid fitymafék témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet részleges a fitymafék sérülése. A hegesedés miatt okozhat később problémát. Amennyiben panasza van keressen fel urológiai szakrendelést, hiszen fizikális vizsgálat nélkül nem kizárni az eltérést. A korai magömlés hátterében más okot kell valószínűsíteni.

Kérdés: 2011. október 06., 19:23; Megválaszolva: 2011. október 09., 22:03
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Gomba2
Tisztelt Dr.Úr/Nő! Pár napja irtam Gomba címmel önnöknek! Rövid fitymafék? és ezzel mit tehetünk? És ez mit jelent? De ez eddig nem volt a...
Fityma
Kedves Doktornő! Az a gondom, hogy amikor a hímvesszőm izgalmi állapotban van, a fitymám nem húzódik teljesen hátra. Egy bizonyos ponttól már fáj...
Vérző pénisz
A párommal kb 2 éve, szeretkezés közben rosszul mozdulhattunk, és elkezdett vérezni a pénisze. Azt mondta, hogy az a hártya, ami a bőrt tartja (vagy...
Fitymafékszakadás
A problémám az, hogy a barátnőmmel az első együttlétnél nem volt semmi probléma, viszont a második együttlétnél történt egy baleset. Elszakadt a...
Fitymafék műtét után
Tisztelt Doktor! Egy hónapja este át egy fitymafék műtéten, mert rövid volt. Megműtötték és már nem látszik a heg. Az alapvető problémám az...