fitymafék elszakadása

Tisztelt Doktor Úr/ Doktor Nő! nekem az lenne a panaszom, kérdésem!: ha elszakad a fitymafék az teljes mértékben elszakad vagy mindenképp lehetséges még a műtéti beavatkozás és ez jár e fájdalommal, a fitymaféknek köze van a korai magömléshez? ha elszakadt a probléma a későbbiekben még visszatérhet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza rövid fitymafék témában

Tisztelt Kérdező!

Lehet részleges a fitymafék sérülése. A hegesedés miatt okozhat később problémát. Amennyiben panasza van keressen fel urológiai szakrendelést, hiszen fizikális vizsgálat nélkül nem kizárni az eltérést. A korai magömlés hátterében más okot kell valószínűsíteni.

Kérdés: 2011. október 06., 19:23; Megválaszolva: 2011. október 09., 22:03
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés