• Vesén ciszta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Cisztát találtak a bal vesémen. 3 cm -es gyulladással 1,7x1cm nagysággal,enhancement 30HU , 73 HU ra parenhymában van. A vesék nagysága és elhelyezkedése rendben van a CT vizsgálat kimutatta. Nem viz ciszta ha nem valami más van benne.Operálást ajánlottak mert hogy a gyulladás átmehet a másik vesére is. Azt szeretném megtudni, hogy nem e létezik gyógyszeres vagy más fajta kezelés, hogy az operálást elkerülhessem? Fájdalmaim voltak a hasam és a derekam tájékán. Elnézést ha valamit nem értelmessen irok, csak forditom át szlovákról és a latint nem értem. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Kocsis István válasza a veseciszta témában

        Tisztelt Olvasónk! Ilyen esetben valóban műtét a megoldás, hiszen a ciszta bennéke zavaros, ami lehet bevérzés, illetve genny is. Az pedig a vese eltályogosodásához vezethet, végső soron szeptikus, életveszélyes állapothoz. Tehát javaslom, hogy küzdje le a műtéttől való félelmét.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 16., 21:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 17:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés