• Ágybavizelés felnött korban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ágybavizelés felnött korban - Orvos válaszol tisztelt doktor úrAz ágyba vizelésről lenne kérdésem, van hogy 2-3 hétig nem vizelek be éjszaka de van hogy 2hétig folyamatosan bevizelek, mi lehet az oka? Annak idején azt mondták kinövöm de már 30 éves vagyok és elég dühitö a dolog. javasolták a pszihos oka lehet meg stresz levezetés igaság szerint egész életembe végig kisért leghoszab idö másfél két honap volt ami bevizelés nélkül azlene kérdésem hogy lehetne megszüntetni orvosilag gyocer vagy sebészileg elöre is köszönöm 2011-08-21 17:30 Kedves Kérdező! Problémájának több oka lehet. Valóban gyakori a pszichés ok, de lehet akár a húgyúti szervek/gerincvelő neurológiai betegségéről is szó. Sebészi módszerrel ezeket nem lehet kezelni, de ha az ok megvan, gyógyszeres kezeléssel lehet élni. A pszichés vezetés erősen javasolt, mivel az évek alatt biztos keletkeztek kóros "berögzülések". Keressen fel egy olyan központot, ahol neurológiai vizsgálatot is el lehet végezni, illetve ahol több társszakma is együttesen képviseli magát! 2011-08-24 19:58 Üdvözlettel: kérdésem az lene ehez a vizsgálathoz házi orvosi beutaló kelle? és mijen , miféle vizsgálatok kal jár a vizsgálatok??

        Dr. Merth Gábor válasza a ágybavizelés témában

        1.: háziorvosi rendelés beutaló "beszerzése", ahova területileg illetékes, azaz ahova a háziorvosa küldi majd. 2.: az adott hely felkeresése első körben egy urológiai alapvizsgálat, majd innentől, amerre irányítják. Esetleg neurológiai szakrendelés, de ezt már az urológus kolléga, az adott hely ismeretével, el fogja mondani Önnek. (A vizsgálatok ahhoz kellenek, hogy eldöntsék, van-e szervi oka a problémájának, azaz a hólyag működése illetve beidegzése megfelelő-e.)


        Dr. Merth Gábor
        urológus

        Dr. Merth Gábor
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 15:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 17:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés