• Herék egészséges helyzete,pozíciója és pénisz elhajlás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot! Koros lehet e ha az 1ik here a másik alatt helyezkedik,el és helyzete inkább már fekvő pozíció?Néha igen érzékeny és a mellék here is eltér a másiktól.A herék egészséges tartása inkább egy álló pozició lenne mint 1 fekvő?Nem tudnám megmondani mikortól tapasztalom ezt.Már egy jó ideje.Már voltam urologusnál de nem tapasztalt eltérést.Csak fizikális vizsgálat volt!! Pl.izgalmi állapotban vagy hidegben a herezacskó össze húzodik,igy a herék helyzete is változik.Igy az orvosnak sem tudtam megmutatni,pontosan miröl beszélek.Ultrahangot viszont még nem csinéltattam.Gondolom ott minden kiderülne ha lenne valami eltérés.Orvosnál kérhetem az ultrahang vizsgálatot?Gondolom ez is tb-támogatott.Vagy milyen jellegű vizsgálattal lehet megtudni többet?Mi okozhat ilyen jellegű eltérést a két here pozicójában? Tisztában vagyok azzal,hogy a két here nem teljesen szimetrikusan helyezkedik el,lehet eltérés közöttük.Nem tudom,hogy van e jelentösége de a jóbb oldali heréről beszélek. 2.Lehet kapcsolat abban,hogy tapasztaltam elhajlást a pénisznél ugyancsak jóbbra.Tudom,hogy lehet elhajlás a pénisznél alapból is.Ez nem okoz problémát a nemi életnél,nem nagy mértékű,de észre vettem.Ez fokozodhat,vagy általában stagnálhat is ez az állapot?És milyen tényezök válthatják ki?Lehet e össze függés a két dolog között?Válaszukat elöre is köszönöm.További szép napot.

        Dr. Boros Miklós válasza a here témában

        Tisztelt Kérdező! A herék nem helyezkednek el egy szintben. Nem kötelező érvényű és nem probléma, ha a here nem függőlegesen áll, hanem időnként vízsintesen. a leírás alapján teljesen természetes a herék helyzete. Ultrahang nem kell, hiszen nem ad plussz információt. Nem áll fenn keringési zavar gyanúja (nincs fájdalom, elszineződés). Minden leírása természetes és egymással nem függ össze. Ne aggódjon a sexuális életre semmiylen hatással nincs.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 07., 13:58; Megválaszolva: 2010. december 09., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés