• Érduzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr/nő

        Nem régiben észre vettem, hogy péniszemen egy ér megvan duzzadva, ez merevedéskor eléggé kemény tapintású, formáját tekintve.. egy hosszabb érnek tűnik.. nem fáj, problémát látszólag nem okoz.. azonban nagyon idegesít, hogy ott van.. olvastam a korábbi hozzászólásokat, hogy állítólag egy lioton nevű gél jó rá.. én is megvettem kb 1 hete használom, változást azonban nem tapasztaltam.. kérdésem lenne, hogy általában mennyi idő alatt érzékelhető változás, illetve a gyógyulás általában mennyi időt vesz igénybe.. egyáltalán rendbe fog e jönni.. egyelőre urológiai vizsgálatra nem áll módonban résztvenni, lehetőségeim ha majd engedik, akkor természetesen ezt pótolom.. köszönettel..

        WEBBeteg szakértő válasza a érduzzanat témában

        Tisztelt Kérdező! A pénis bőre alatt futó vénák- vénás tágulatok általában nem minősülnek kezelendő elváltozásnak, főleg ha panaszt nem okoznak. Általában, mint ahogy az Ön esetében is esztétikai problémát okoznak. Az említett gél általában felületes vénás gyulladások kezelésére szolgál, amiről a leírtak alapján nincs szó, szerintem fölösleges használnia. Ezek ellenére, a saját lelki nyugalma miatt is javaslom forduljon bizalolmmal egy urológus szakorvoshoz.


        Dr. Szegedi Krisztián, urológus szakorvos-jelölt
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-13 22:42:50; Megválaszolva: 2010. február 13., 22:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: