Feketés- lilás pontok a herezacskó hajszálereinél

Tisztelt Doktor!

 

Pár napja figyeltem fel a bal herezacskómon  5-6 db 1mm nagyságú lilás, feketés pontra. A pontok a herezacskó hajszálereinél keletkeztek, húzó fájdalmat érzek, ami hosszas álldogálás során fokozódik. A jobb herezacskón is van, szintén hasonló darabszámban. Még annyi hozzátartózik, hogy a herezacskón a hajszálerek igen erőteljesen láthatóak. Az elmúlt hetekbe elég sokat emeltem, álldogáltam, nem tudom van összefüggés, illetve ez mi lehet.

 

Várom a választ, illetve a javaslatot a pontok eltűntetésre.

 

Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza herezacskó témában

Tisztelt Olvasónk!

A herezacskón lévő kis érgomolyagok ártalmatlan elváltozások, teendőt nem igényelnek. Összefüggés lehet az álldogálással.Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus

Dr. Kocsis István, urológus
Kérdés: 2009. július 13., 10:11; Megválaszolva: 2009. július 13., 10:11
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Tanácstalan vagyok.