• Maszturbálás utáni enyhe fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Doktor Úr! A problémám az volna, hogy előfordul maszturbálás vagy szex után, hogy a hímvesszőm tövében enyhe fájdalmat érzek ami 1-2 órán belül el is múlik. Az ondó színével/szagával semmi gond, máskor nem lép fel semmilyen fájdalom sem alhasi sem heretájéki vagy a hímvesszőn. az eset többnyire inkább akkor fordul elő, amikor egyedül csinálom és nem a párommal. A párommal szex után sokkal ritkábban fordul elő ez. Mi lehet a gond? Gyógyszeres kezeéssel lehet segíteni? a fájdalom mértéke elhanyagolható, azonban szeretnék egy hozzáértőt is megkérdezni erről a dologról.Válaszát és segítségét előre is nagyon köszönöm! Üdvözlettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a maszturbáció témában

        Tisztelt Olvasónk!


        Leírása alapján nem gondolom, hogy kóros eltérés lenne. Egy fokozott izomtónus okozhat sajgást, teendő nincs.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-30 13:42:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Közel 10 éve szenvedek a rejtélyes Proctalgia fugax nevű betegségtől, ezt a diagnózist a tünetek alapján állapítottam meg. Miszerint kb. havonta-kéthavonta éjjel szúró fájdalmas érzésre ébredek a végbélnyílástól...
        Tisztelt Doktor Úr! Folyamatos vizelési ingerre Monural port, hatástalanság miatt utána Ciprinolt kaptam. Ez sem segített. Urológushoz mentem. Aznap reggeli HATODIK vizeletből készült tenyésztés. Suprexet írt fel. Az eredmény 4 nap múlva...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.