• Kis herék

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr/nő!

        Egy gondolat hónapok óta nem hagy nyugodni és bármilyen információt kerestem hozzá a neten sehol nem találtam.

        A kérdésem a párommal kapcsolatos.semmi baj nincs vele az ágyban, bár egy picit túlsúlyos, de ami aggaszt engem az hogy a heréi nagyon picik, 26éves mégis akkorák mint egy gyereké.Ha később gyermeket szeretnénk ez nem fog gondot okozni? Kis méretű herével is épp annyi esély van a fogamzásra mint normális méretűvel?

        Válaszát előre is nagyon köszönöm

        üdvözlettel

        andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a herék témában

        Tisztelt Olvasók!


                Először is a "normális méret" személyre szabott. Ha nincs vele semmi baj az ágyban, akkor az teljesen normális hormontermelésre utal. Az Ön aggodalma nagy valószínűséggel alaptalan.

         

        Üdvözlettel: Dr. Kocsis István, urológus


        Dr. Kocsis István, urológus
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-24 15:22:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: