Mi okozhat sérv jellegű tünetet?

Tisztelt WEBBeteg! Bal lagyekomban sok állás illetve nagy terhelés esetében nyomást éreztem. Pár nappal később enyhe fájdalmat éreztem jobb lagyekomban is. Elmentem UH vizsgálatra ahol 2 készülékkel is megnézték és nem tudták igazolni lagyekserv jelenlétét. Elmentem sebészhez is aki fekve megvizsgált és o sem tapasztalt servet. Egy ismerősöm azt mondta hogy lehet hogy olyan apró, kezdődő sérv bgky egyikük se látta. Lehetséges ez hogy én érzem de se szakorvos se UH nem látja? Vagy más okozhat ilyen tünetet? Bal mellekherem be volt dagadva gyulladás miatt és még szedek rá antibiotikumot. Lehetséges hogy ez okoz serv jellegű panaszt? Vagy javasolt más orvossal is megnézetni mert lehet a radiológus orvos és a sebész orvos se volt pontos ? Választ köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza Hernia témában

A mellékheregyulladás okozhat lágyéksérvre jellemző panaszokat.

Amennyiben a mellékheregyulladás megszűnését követően is vannak panaszai, akkor ismételt urológiai vizsgálatra jelentkezzen!

Kérdés: 2021. január 22., 18:24; Megválaszolva: 2021. január 29., 12:29
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Heresorvadással Covid oltás
Dudor herezacskón
Mitől lehet?
Hímvessző, gyulladt nyirok ér?
Gyakori vizelés