Húzó érzés majd élesen szúró fájdalom az alhasban

Tisztelt Doktor úr! Kicsivel több mint 3 héttel ezelött egy nemi aktust követően (ahol történt védekezés) pár órával alhasi húzó érzést tapasztaltam. Ezután felkerekestem egy urológiai rendelést ahol nem találtak semmi betegségre adó okot.Vizelet tenyésztést nem javasoltak a tüneteim és a történtekre való tekintettel.Rá egy hétre már nem húzó érzést tapasztaltam hanem éles, szúró fájdalmat a heréim és az ánuszom között (talán a proszatatámnál) ,néha az alhasam környékén néha a heréim környékén.Ezután felkerestem egy másik urulógiai rendelést ahol szintén nem találtak semmit viszont elvégeztünk egy std tesztet a nemi betegség kizárása érdekében (hugycsőböl vett minta) .A doktorúr felírt nekem prostamol uno-t és végbélkúpot is a prosztatám kezelése céljából.Ő azt javasolta ,hogy ha a teszt negatív lesz akkor keressek fel egy proktológust mivel ő nem talált urulógiai betegséget.A szúró fájfalom még mindig fennáll időközönként jelentkezik ami eléggé nehezíti a munkámat és a hétköznapjaimat. Ennek a kezelésében szeretném tanácsát kérni.

Dr. Papos István válasza prosztata témában

Az elmondott tünetek prosztatagyulladásra utalnak. Amennyiben a panaszai nem javulnak a javasolt szerekre, akkor mindenképpen keressen fel ismételten urológust!

Kérdés: 2020. november 29., 19:29 ;Megválaszolva: 2020. december 02., 22:01
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Extra magas PSA
Enyhe mellékhere gyulladás?
Vizelési probléma?
Prosztata nagyobbodás
Bizsergő érzés a péniszben