• N2010 ureterkő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T.DR ÚR.Kérdésem a következő lenne.szeptember2-án görcsölt a vesém,voltam szakorvosi rendelőben ultrahangon,onnan mentem rtg-re.eredmény:L V-ÖS Csigolya harántnyulványa felett van almamagnyi meszes kő.javallat bő folyadék nospa rowatinex.2-3 hónap mulva controll.Renben voltam 3-4 hétig,majd most 3 napig görcs ismét.nov 11 ismét szakrendelő,ultrahang,eredmény:bal vese üregrendszere jelzetten tágabb,egyértelmü kő nem ábrázolódik.A hólyag ép kontoru.láz véres vizelet nem volt.Jelenlegi járvány helyzetben 2 megodást ajánlottak oldalról katétercső tasakkal,vagy felvezetnek egy katétert a veséig és addig ott lessz míg tart a járvány.zúzást nem is ajánlottak.Csak tovább a nospa rowatinex algoflex kombó.mai nap ismét nincs panasz nem kell gyógyszer.KÉRDÉSEM HOGYAN TOVÁBB?bő folyadék futás lépcsőn ugrálás segithet természetes uton távozni?

        Dr. Papos István válasza a ureterkő témában

        A jelenlegi járványhelyzetben, csak sürgős esetek elhárítása illetve megoldása lehetséges, ezért ajánlották fel a két alternatívát. Amennyiben a panaszok nem ismétlődnek, addig várhat a beavatkozás, amennyiben ismét, halmozottan jelentkezik görcs, az említett két megoldás javasolt.


        Kérdés: 2020. november 12., 11:38; Megválaszolva: 2020. november 12., 21:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdv doktor úr! Egy olyan kérdésem lenne hogy tegnap használtam A péniszpumpámat és egy lilás színű kisebb területen folt jelent meg, Ez mitől lehet és mit tegyek??? Mellékeltem egy képet is hát ha ez alapján megtudja nekem mondani mi a...
        A hozzatartozom Prosztata mutet utan 5. Heten a psa erteke 2.3! Mutet elott 44 Volt. Gondolom nulla a jo ertek, ha nincs prosztata. De nem kellene varni 8 hetet a mutethez kepest?! Bizakodhatunk, ismeteljuk meg a labort? Koszonom
        Tisztelt Doktor úr! Jobb oldali alhai, petefészek környéki lágyékba és combba sugárzó, illetve jobb oldali köldök melletti fájdalom miatt kismedencei MR vizsgálaton vettem részt. Vakbélműtétem már volt emiatt fél éve, de a panaszaim nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.