Helyesen diagnosztizáltak vagy van e esetleg más gondom?

Szép napot! A problémám az lenne,hogy erős herefájdalommal kerültem orvoshoz,viszont aki megvizsgált nem urológus volt,hanem gyermeksebész. Ő csak megtapogatta az adott részt,nem csinált UH vizsgálatot. A felírt gyógyszer hatására elmúlt a herefájdalom,lement a duzzanat,viszont ágyeki és derékfájdalmam még van. Ezek normálisak,lehet esetleg komolyabb gondom vagy csak beképzelem magamnak más betegség tüneteit? (pl.hereráknak vannak ilyen tünetei)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papos István válasza a Here témában

A mellékhere gyulladást követően még előfordul fájdalom a duzzanat megszünte után is. Nem kell aggódnia.

Kérdés: 2020. július 10., 19:37; Megválaszolva: 2020. július 15., 14:03
Kérdések és válaszok: Urológiai megbetegedések
Holyag fajdalma
Muszáj ez a beavatkozás ?
Megszakított közösülés
Vizelési probléma?
Mi az ami tudna segíteni?