• Kemény dudor a herén

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A bal herém hátsó részében érzek egy kis dudort, fürdés után amikor a herezacsko kitágul. Voltam urulogusnál, de amikor o tapogatta nem volt kitagulva a here így attól felek, hogy nem erezte. Azt mondta h mellekhere gyulladás mert egy enyhén érzékeny is volt. Az lenne a kérdésem, hogy van-e okom felni, esetleg elmenni ultrahangra vagy másik dokihoz? Illetve az, hogy milyen méretű szokott kenni a heredaganat, Illetve a here bármely részen előfordulhat vagy csak az elején és az oldalán, mert valahol ilyet is olvastam.

        Dr. Papos István válasza a here témában

        Amennyiben járt urológusnál, akkor biztos lehet benne, hogy a heredaganat kizárható. Az elmondottak alapján a here visszereinek tágulata okozhatja a jelenséget. Amennyiben bizonytalan, here ultrahangvizsgálat segíthet a pontos diagnózis felállításában.


        Kérdés: 2020. június 27., 18:56; Megválaszolva: 2020. június 28., 22:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.