• Mko here UH szerkezete enyhe inhomonegitást mutat..Mit takar ez pontosan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A panaszom a következő: egy ideje romló potencia és ezzel párhuzamosan vizelési panaszaim vannak.Egy urológiai vizsgálat kimutatta a húgycsőszűkületemet, melyet megműtöttek.Vizelési görbém nem lett jobb...+ a laborleleteim februárban 13, majd egy hete 11 mg/ egység testosteront mutattak..csökken.. Utána olvastam és az én életkoromnak megfelelő érték 20 fölött kellene kegyen. A cikkben leírt depresszív és fáradékony közérzet is igaz rám. Mindig energikus, férfias személy voltam, most pedig potencia problémákkal küzdök...nincsenek reggeli és spontán erekcióim sem. Endokrinológusnál jártam, szerinte a pajzsmirigyem és a prosztatám morfológiailag ép..javasolt vércukor és kardiológiai vizsgálatot.Ez utóbbit az urológiai műtét előtt nézték/ rendben volt/ A napokban andrológusnál is voltam...panaszom volt a fentieken túl, hogy a heréimet is kisebbnek, lankadtabbaknak látom. Megvizsgálta, méretét tekintve még tartományon belülinek mérte, de közelítendő az alsó határt. Tapintással és ultrahanggal is megnézett. Szavakban nem mondta akkor, de a leletemben az szerepel, hogy Mko here enyhe inhomonegenitást mutat. Mit jelent ez pontosan? Nagyon aggódom, elképzelni sem tudom, mi állhat tüneteim hátterében. Kérem szíves válaszát. Köszönettel és üdvözlettel!

        Dr. Papos István válasza a Here témában

        A tesztoszteron szint normálisnak mondható. Az ultrahang vizsgálattal észlelt here inhomogenitás önmagában nem jelent kórosat, csak az ultrahang szerkezetre utal


        Kérdés: 2020. június 14., 16:15; Megválaszolva: 2020. június 27., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor úr! Hétfőn lesz 7 hete, hogy szűltem, első szülésem és terhességem volt. 18 óra vajúdás után szűltem természetes úton, nehéz szülés volt több varrással. 5 hétig tudtam szoptatni tápszerrel kiegészítve mert nagyon...